Daniel Ricciardo pitkään sivussa dramaattisen loukkaantumisen takia? Tallipäällikkö puhuu jo leikkauksesta

F1-kuski Daniel Ricciardo koki sangen dramaattisen loukkaantumisen Hollannin GP:n perjantain vapaissa harjoituksissa. Ricciardo ei saanut pysäytettyä autoaan, minkä myötä hän törmäsi seinään. Australialainen loukkasi kättään – vieläpä sangen karulla tavalla.

Ricciardo törmäsi ratavalliin piakkoin sen jälkeen, kun McLarenin Oscar Piastri oli ajanut ulos samassa paikassa. 

Ricciardo valitteli heti seinäosuman jälkeen kättään. Hänet vietiin sairaalaan tutkimuksiin. 

Kädestä otetut kuvat paljastivat, että Ricciardon ranne murtui tärskyn yhteydessä.

Ricciardon pomo, AlphaTaurin tallipäällikkö Franz Tost väläyttelee, että australialaiskuljettaja saattaa olla pitkään sivussa. 

– Hän ei aja täällä ja saa nähdä mitä ensi viikon Italian GP:n suhteen käy. Saattaa olla, että hän joutuu leikkaukseen. Lääkärit päättävät sen seuraavien päivien aikana, Tost totesi Viaplaylle.

– Normaalisti noissa tapauksissa toipuminen kestää noin kuutisen viikkoa. Hän on kuitenkin F1-kuski ja toivon, että prosessi etenee nopeammin, koska haluamme saada hänet takaisin auton puikkoihin, Tost pyöritteli.

34-vuotias Ricciardo palasi vastaikää takaisin F1-kisakuskiksi, kun hän korvasi hollantilaisen Nyck de Vriesin. Ricciardo oli alkukaudella Red Bullin varakuljettaja.

AlphaTauri ehti jo nimetä Ricciardon korvaajan. Hollannissa hänen tilalleen astelee Red Bullin juniorikuljettaja Liam Lawson.

Lue myös:

    Uusimmat