Cristiano Ronaldon kerrotaan tehneen hulppeat autokaupat – Juventus-tähdellä palaa superautoihin järisyttävä summa rahaa

Kalliit autot vetävät Cristiano Ronaldoa tunnetusti puoleensa. The Supercar Blog -sivusto kertoo portugalilaisen supertähden tilanneen nyt kokoelmiinsa todellisen harvinaisuuden: viime vuonna esitellyn Bugatti Centodiecin, jota valmistetaan vain kymmenen kappaletta.

Centodieci tarkoittaa italiaksi lukua 110 – Bugattin perustamisesta tuli viime vuonna kuluneeksi yhtä monta vuotta.

Uusi malli on kunnianosoitus 1990-luvulla Italiassa valmistetulle Bugatti EB110:lle, ja se pohjautuu Bugatti Chironiin, jota on valmistettu vuodesta 2016 lähtien.

Centodiecin uumenista löytyy 8-litrainen W16-moottori, joka tuottaa 1 600 hevosvoimaa. Auton kerrotaan kiihtyvän nollasta sataan 2,4 sekunnissa, ja huippunopeus on noin 380 kilometriä tunnissa.

Auton hinta vaihtelee varustelutasosta riippuen kahdeksan ja 9,5 miljoonan euron välillä. Ronaldolla ei kuitenkaan ole koronaviruskaaoksesta huolimatta tarvetta kiristää kukkaronsa nyörejä, sillä hän tienaa vuodessa yli 100 miljoonaa euroa.

Centodiecit toimitetaan asiakkaille aikaisintaan ensi vuonna, joten ostajat joutuvat odottamaan vielä tovin. Kaikki kymmenen autoa ovat menneet kaupaksi jo ajat sitten.

Saksalainen Auto Bild yritti udella suoraan Bugattilta, onko Ronaldo yksi kymmenestä asiakkaasta. Vastaus oli vähäsanainen: emme voi kommentoida.

Selvää kuitenkin on, että hankinta olisi hyvin ronaldomainen; hänen autotallistaan löytyy jo kaksi Bugattia: Veyron Grand Sport Vitesse ja Chiron.

Kolmen edellä mainitun Bugattin yhteishinta lähentelee 15:tä miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat