Mainos

Cristal Snow'lla järkyttävä paluulento taudin kourissa – sairastelu jatkui Suomessa

Huippujengin mukana Peruun elämänsä matkalle lähtenyt Cristal Snow joutui jättämään leikin kesken jo alkumetreillä ja palaamaan Suomeen. 

Huippujengin matkaan lähtenyt Cristal Snow ei päässyt ohjelman toisessa jaksossa jatkamaan matkaa muun joukon kanssa, koska hän kärsi pahoista vatsaongelmista.

Perusleiriin lähtö ei ollut vaihtoehto, sillä Cristalin vointi huononi entisestään. Miehen vartalo tärisi ja kramppasi hysteerisesti, ja myös seuraava yö meni samoissa merkeissä. Cristal yritti saada ravinnon pysymään sisällään siinä onnistumatta.  

– Sen jälkeen oloni parani hieman. Silloin sain kuitenkin kuulla, että matka on osaltani tässä ja että minun on lähdettävä takaisin Suomeen. 

Matka Suomeen oli Cristalille helvettiä. 35 tunnin lento Perusta Suomeen on miehelle yhtä sumua. 

– Nukuin koneessa, kunnes heräsin sellaiseen aivan hirvittävään oloon ja juoksin lentokoneen vessaan. Makasin vessassa koko loppulennon ajan. Olin todella huonona ja minut jouduttiin saattamaan lentokoneesta ulos. Amsterdamissa jouduin vaihtamaan konetta ja olin koko vaihdon ajan vessassa. Olin yksin matkassa ja kaikki tuntui todella surkealta, Cristal kertoo. 

Suomeen palattua rajut oireet jatkuivat vielä pitkään. Perussa Cristalin tauti diagnosoitiin ruokamyrkytykseksi. Mies söi kolme antibiottikuuria, mutta vielä senkin jälkeen hänen kehostaan löytyi bakteereja, joiden olisi pitänyt kuolla. 

– Menin vanhempieni luo Kankaanpäähän piiloon tiedutusvälineitä, koska en halunnut paljastaa, että olen palannut reissusta. Vietin yli kolme viikkoa neljän seinän sisällä, jotta en paljastaisi tätä käännettä. Minulle on vielä tänä päivänäkin epäselvää, mistä kaikki johtui, Cristal kertoo. 

Hän kuitenkin kertoo löytäneensä sisäisen rauhan reissulta. Sitä hän lähti alun perin hakemaankin. 

– Yhtenä päivänä minulla oli hieman parempi olo, ja sairaanhoitajani ehdotti, että kävisimme kävelyllä. Istuin hetken yksikseni ja näin koko kaupungin. Silloin tajusin, että olen todella siunattu. Olen päässyt tekemään työn saralla todella hienoja juttuja. Minulle tuli rauhallinen olo tulevaisuudesta, Cristal sanoo. 

Huippujengi sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 20.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.