Courtney Cox sai tähden Walk of Famelle – Frendit-sarjan naisnäyttelijät olivat mukana tilaisuudessa, mutta miehet loistivat poissaolollaan

Vain tosifanille! Tämän talon sisustus on tuttu tv:stä 0:46
Tämä talo Ohiossa on sisustettu kuin Courteney Coxin esittämän Monica Gellerin asunto Frendit-sarjassa!

Näyttelijä Courteney Coxin tähteä Walk of Famella olivat juhlimassa muiden muassa Jennifer Aniston ja Lisa Kudrow.

Näyttelijä ja Frendit-sarjan Monicana tunnettu Courteney Cox, 58, sai 27. helmikuuta oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle. Näyttelijän saavutusta juhlimassa olivat hänen kollegansa Jennifer Aniston, 54, ja Lisa Kudrow, 59. Ihmiset tosin huomasivat pian, että Frendit-sarjan miesnäyttelijät, David Schwimmer, Matthew Perry ja Matt LeBlanc, eivät olleet paikalla.

Cox kommentoi Anistonin ja Kudrow'n pitämää yhteistä puhetta.

– He ovat upeita ystäviäni ja perhettäni, joten se tuntui todella hyvältä. He ovat sisariani, Cox kertoi Peoplelle.

Aniston ja Kudrow muistelivat puheessaan tapaamistaan ystävänsä ja kollegansa Coxin kanssa.

– Meillä on kunnia olla täällä tänään puhumassa kollegoinasi, ystävinäsi, perheenäsi ja siskoinasi. Se on ollut niin siitä asti, kun tapasimme sinut lähes 30 vuotta sitten. Siitä lähtien, kun tapasimme hänet, hän oli heti vastaanottavainen, lämmin, rakastava ja kiinnostunut kaikesta sinussa, Aniston kertoi.

Kudrow muistutti, miten Cox muistutti Frendit-sarjan alkuaikoina näyttelijöitä pitämään toisistaan huolta. Hän kertoi hänen ja Anistonin olevan syvästi ylpeitä siitä, että he tuntevat Coxin.

– Olet todellisen kauneuden, ammattitaidon ja hyvän, kunnollisen ihmisen määritelmä. Kiitos elämiemme rikastuttamisesta, Kudrow kiitti.

Omassa puheessaan Cox kiitti Anistonia, Kudrowta ja Laura Derniä heidän antamastaan tuesta vuosien aikana.

– Rakastan teitä niin paljon ja oli ihanaa, että tulitte tänne ja näytitte kaiken sen julkisesti, minkä usein näytätte yksityisesti, Cox sanoi.

Frendit-sarjaa tehtiin 10 kautta vuosina 1994–2004.

Lue myös:

    Uusimmat