Copa American huippuottelu päättyi kaaokseen! Tähtipelaajat tappelivat fanien kanssa – "Katastrofi"

Uruguayn ja Kolumbian välinen Copa American välieräottelu päättyi kaoottisesti.

Uruguay ja Kolumbia taistelivat torstain vastaisena yönä Copa American finaalipaikasta. Ottelun ainoa osuma nähtiin hieman ennen puoliaikaa, kun Kolumbian Jefferson Lerma puski James Rodriguezin tarkan kulmapotkun verkkoon.

Kolumbia joutui pelaamaan toisen puoliajan vajaamiehisenä, kun Daniel Munoz sai punaisen kortin juuri ennen taukoa. Joukkue kuitenkin kesti loppuun asti ja marssi finaaliin Argentiinan seuraksi 1–0-voitolla.

Ottelun jälkeen nähtiin ikävä tilanne, kun katsomossa puhkesi tappelu. Myös Uruguayn pelaajat kiipesivät katsomoon ja ottivat yhteen kolumbialaisten fanien kanssa. Yksi rajuimmin mukana olleista pelaajista oli Uruguayn ja Liverpoolin tähtihyökkääjä Darwin Nunez.

Uruguayn kapteeni Jose Maria Gimenez kertoi ottelun jälkeen medialle, että pelaajat menivät katsomoon puolustamaan perheitään.

– He eivät halua, että sanon tästä mitään, mutta tämä on katastrofi. Pyydän, olkaa varovaisia. Meidän perheemme ovat katsomossa ja siellä on jopa vastasyntyneitä vauvoja. Se oli katastrofi. He olivat vaarassa, eikä paikalla ei ollut yhtäkään poliisia ja meidän piti hakea perheemme pois sieltä, Gimenez kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Tämä on niiden kahden tai kolmen ihmisen syytä, jotka olivat ottaneet muutaman juoman liikaa, eivätkä tiedä, miten juodaan, Gimenez tylyttää.

Tv-kamerat tallensivat yhteenoton jälkeen, kuinka Kolumbian Luis Diaz lohdutti Liverpool-seuratoveriaan Nunezia, joka kyynelehti kentällä. Myöhemmin Nunez lohdutti itse kentällä sylissään ollutta lastaan.

Lue myös:

    Uusimmat