Conor McGregor uhkuu itseluottamusta UFC:n huippuottelun alla, lähetti napakat terveiset myös Habib Nurmagomedoville – "Tämä sota ei ole ohi"

0:35
Videolla kuvaa Conor McGregorin ja Habib Nurmagomedovin yli kahden vuoden takaisesta kohtaamisesta.

UFC:n pitkäaikainen supertähti Conor McGregor kohtaa lauantaina Dustin Poirierin Abu Dhabissa. Kaksikon lehdistötilaisuus sujui rauhallisissa merkeissä.

McGregor ja Poirier ovat kohdanneet toisensa jo kerran aikaisemminkin. Vuoden 2014 kohtaaminen päättyi nopeasti, kun McGregor päihitti Poirierin 90 sekunnissa. Irlantilaistähti on ottelun alla uhonnut päihittää Poirierin tällä kertaa minuutissa.

– Voitin hänet viimeksi 90 sekunnissa, joten en ole niin kaukana siitä. Se (lausunto) juontaa juurensa siitä, kuinka luotan valmistautumiseeni ja kykyihini. Tiedän, että Dustin on helvetinmoinen ottelija, McGregor toteaa lehdistötilaisuudessa.

32-vuotias McGregor hyppää kehään huippukunnossa. Painoaan ennen ottelua kerryttänyt McGregor on valmis antamaan UFC-faneille suurenmoisen näytöksen.

– Minulla on miljoona iskua. Minulla on niin paljon aseita arsenaalissani. Odotan pääseväni näyttämään niitä ja antamaan kauniin näytöksen faneille ympäri maailman. Valmistautukaa mestariteokseen, McGregor uhoaa.

McGrergor sai vastata lehdistötilaisuudessa myös kilpakumppaninsa Habib Nurmagomedovin tekemisiin. Vaikka Nurmagomedov ilmoitti lopettavansa uransa lokakuisen UFC-voittonsa jälkeen, haluaa McGregor yhä uusintaottelun venäläistähteä vastaan.

Kaksikko kohtasi toisensa vuoden 2018 kohuottelussa, jonka Nurmagomedov vei nimiinsä. McGregor ei kuitenkaan kanna kaunaa kiistakumppanilleen, kunhan uusintaottelu joskus toteutuu.

– Niin kauan kuin tulemme ottelemaan uudelleen, minulla ei ole ongelmaa. Jos hän jatkaa pakenemista, en ole niin varma. Katsotaan, mitä tapahtuu. Jos tuo kaveri jatkaa väistelemistä, titteli pitäisi ottaa pois. Odotan innolla niitä tekosyitä ja puheita tämän ottelun jälkeen, McGregor kuittaa.

– En toivo hänelle mitään pahaa. Koko maailma tietää, ettei tämä sota ole ohi. Tämä laji tarvitsee sen tapahtuvan. En aio jahdata, jos hän ei halua sitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja