City-hyökkääjän filmillä jättimäinen vaikutus toiseen osaotteluun – "Hän oli päättänyt, että menee maihin"

Real Madridin kapteenin Sergio Ramosin saama punainen kortti Mestarien liigan keskiviikon ottelussa Manchester Cityä vastaan herätti kiivasta keskustelua Mestarien liiga -studiossa ottelun jälkeen.

C Moren asiantuntijat Sami Hyypiä ja Petri Pasanen näkivät Cityn hyökkääjä Gabriel Jesusin hankkineen Ramosille pelikiellon toiseen osaotteluun hieman kyseenalaisin keinoin.

Molemmat asiantuntija näkivät Ramosin ottaneen kontaktin läpi rynnineeseen Jesusiin, mutta näkivät Jesusin toimissa myös paljon värikynää.

– Se kontakti, ei se ihan noin voimakas ole, kyllä hän filmaa siihen päälle. Jesus osaa odottaa, että jos se käsi tulee, hän oli päättänyt, että menee maihin, koska se on punainen kortti, Pasanen sanoo.

Hyypiä oli samoilla linjoilla.

– Ei voi sanoa, että tilanteessa ei ole kontaktia, mutta kyllä se on niin vähäinen. Jesus odotti kontaktia, ja sitten heitetään maihin.

Hyypiä ja Pasanen eivät kuitenkaan soimanneet kokenutta Ramosia tilanteesta, vaikka hänelle olisi varmasti ollut käyttöä myös toisessa osaottelussa Manchesterissa.

– En tiedä kumpi Ramosin kannalta olisi ollut parempi, että ei olisi ottanut kontaktia olkapäähän, ja olisi antanut maalivahdille mahdollisuuden pelastaa se tilanne. Hän teki ratkaisun, että otti kontaktin ja hoiti itsensä toisesta osaottelusta ulos.

City voitti Mestarien liigan neljännesvälierän ensimmäisen osaottelun Jesusin ja Kevin de Bruynen maaleilla 1–2. Realin ainokaisen teki Isco. Toinen osaottelu pelataan Manchesterissa 17. maaliskuuta.



Lue myös:

    Uusimmat