Christoffer Strandberg heittäytyi Putouksessa presidentin rooliin: "Symppaan Sauli Niinistöä!"

Putouksessa nähtiin vastikään suurmiehiä, kun näyttelijät esittivät sketsin, jossa näyttäytyi Sauli Niinistö, Vladimir Putin sekä Donald Trump.

Sauli Niinistön roolissa Putouksessa nähty uusi Putous-tähti Christoffer Strandberg kertoo MTVuutiset.fin haastattelussa saaneensa paljon irti roolistaan Suomen presidenttinä. Sketsissä Donald Trumpin roolissa nähtiin näyttelijä Mikko Penttilä ja Vladimir Putinin roolissa Terhi Suorlahti.

– Oli todella hauskaa. Se on niin mahtavaa, kun läsnä on liveyleisö, joka antaa siihen niin paljon energiaa. Samalla tulee sellainen olo, että vitsi mä symppaan Sauli Niinistöä, kun hän on oikeasti tavannut Putinin ja Trumpin samaan aikaan. Ei se ole voinut olla helppoa, Strandberg toteaa.

Viime lauantai oli toinen kerta, kun Strandberg sai kokea Putouksen livelähetyksen huuman. Näyttelijä kokee, että jännitys alkaa vähitellen hälvetä.

– Jotenkin oli rennompaa tehdä, nyt kun vähän tiesi, että mistä tässä on kyse. Oli tavallaan helpompaa tehdä. Meillä oli ihan mieletön liveyleisö täällä paikan päällä, Strandberg hehkuttaa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja