Christina kahden luksuskodin loukussa

Poptähti Christina Aguileran lähes kahdeksan miljoonan dollarin Hollywood-talo irtoaa nyt vajaalla kuudella miljoonalla. Kaksi vuotta myynnissä ollut asunto on silti upea ilmestys!

Hollywood Hillsissä sijaitsevan talon arvo laski viime viikolla 27 prosenttia. Ei ole tiedossa vuokraako tähti asuntoa vai maksaako hän tyhjillään olevista tiloista itse.

Noin 600 neliön ja viiden makuuhuoneen koti on rakennettu vuonna 1960. Christinan entisessä kodissa saattaa valita seitsemän kylpyhuoneen väliltä ja tähti nukkui yli sadan neliön sviitissä.

Lavalla ja musiikkivideoissa notkeaa vartaloaan esittelevän kaunottaren on pysyttävä sutjakassa kunnossa, joten taloon kuuluu myös kuntosali, uima-allas ja hemmotteluhetkiin ystävien kanssa 12 hengen kylpylä.

Neito lienee myös esitellyt hehkeitä videoitaan yksityisessä katseluhuoneessa, jonne mahtuu kerralla 18 henkilöä istumaan. Talolta avautuvat huikaisevat näkymät kohti alhaalla välkkyvää Los Angelesia ja valtamerta.

Tosi-tv-unelmasta totta

Aguilera perheineen hankki entisen kodon tilalle vieläkin mahtavamman, yli tuhannen neliön kodin Beverly Hillsistä. Grammy-palkittu laulajatar osti asunnon vuonna 2008 saatuaan perheenlisäystä ja pulitti hulppeasta pesäkolosta 11,5 miljoonaa dollaria.

Uudemman Välimeren tyylisen lukaalin on aikaisemmin omistanut rokkari Ozzy Osbourne vaimonsa Sharonin kanssa. Aguileran sanotaan ihastuneen asumukseen seuratessaan Osbournien perhe-elämää avannutta tosi-tv-sarjaa.

Tiloihin mahtuu jännittäviä yksityiskohtia: kenkäaddiktina Christina on omistanut jalkineille oman säilytyshuoneen, jossa kullannuput on järjestetty suunnittelijan mukaan. Popoja valaisee kynttelikkö ja huoneen lattia on pehmustettu leopardikuvioisella matolla.

Leikkihuoneet lapsille ja aikuisille

Värikkäässä pelihuoneessa viihdytään vaaleanpunaisen ja mustan biljardipöydän ääressä. Lastenhuoneessa tähtösen pojan, pikku-Maxin, kelpaa temmeltää, sillä siellä pienokaista ilahduttaa muun muassa valtaisa kuu-ukko.

Omaa makuuhuoneetta Christinalla hallitsee valtaisa ja dramaattisesti tyylitelty pylvässänky. Sen kaunotar jakaa viisi vuotta sitten naimansa musiikkituottaja Jordan Bratmanin kanssa.

– Halusin suuren sängyn tunteakseni olevani kuningatar valtakunnassani, julisti poppari InStyle-lehdessä vuonna 2009.

Katso seksikkään tähden epäonnisen ex-kodin kuvat täältä

Uudemman asunnon mahtavia puitteita voi ihailla täällä

Bongaa Suomen myynnissä olevia miljoona-asuntoja Jokakoti.fissä

MTV3

Lähteet:

http://blog.luxuryproperty.com
http://hookedonhouses.com
http://latimesblogs.latimes.com
www.housingwatch.com
www.lookiloos.com
www.perezhilton.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat