Chris O'Neill jätti Ruotsin – koko perhe muuttaa Britteihin

Madeleine ja Chris muuttavat perheineen Iso-Britanniaan syksyllä.

Ruotsalaislehdet Expressen ja Aftonbladet uutisoivat sivuillaan, että Ruotsin prinsessan Madeleinen puoliso Chris O'Neill on siirtänyt kirjansa Ruotsista Iso-Britanniaan.

Chris, Madeleine ja parin esikoistytär Leonore muuttivat New Yorkista Tukholmaan jo viime vuoden lopulla. Kirjansa he siirsivät Ruotsiin helmikuun alussa. 

Kuningashuoneen vuosi -tv-dokumentissa Madeleine ja Chris O'Neill kertoivat muuttavansa Eurooppaan, jotta he olisivat lähempänä perheitään.

Muun muassa Lontoo mainittiin jo aiemmin mahdollisena kotipaikkana. Aluksi perhe kuitenkin asettui Ruotsiin. 22. huhtikuuta päivätyistä veroviraston asiakirjoista käy kuitenkin ilmi, että Chris on jo muuttanut Iso-Britanniaan.

Hovi kertoo Expressenille ja Aftonbladetille, että Madeleinen on määrä seurata miestään perheen lasten kanssa syksyllä.

– Koko perheellä on aikomuksena muuttaa Englantiin jossakin vaiheessa syksyä, hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren vahvistaa.

– Jo joulukuussa sanoimme, että Tukholma oli tilapäinen ratkaisu. Koko ajan on ollut suunnitelmana, että perhe siirtyy sieltä hiljalleen eteenpäin. 

Liikemies Chris O'Neill on halunnut säilyttää uransa, eikä hän esimerkiksi ottanut vastaan häiden yhteydessä tarjottua prinssin titteliä.

– Chris O'Neill työskentelee lähinnä Iso-Britanniassa. Pitää paikkansa, että hän on nyt kirjoilla Iso-Britanniassa, Thorgren lisää. 

Prinsessa Madeleine ja 1-vuotias tytär Leonore ovat yhä kirjoilla Ruotsissa. Madeleine odottaa parin toista lasta, jonka laskettu aika on kesällä. 

Lue myös:

    Uusimmat