Mainos
Mainos

Chilibroileri ja raikas tzatsiki

Mausteisen broilerin kanssa tuleva mausteöljy voidaan käyttää myös kasvisten maustamiseen, tee vaikka tuoreesta timjamista yrttisuti marinadin levittämiseen. Sivele marinadi vaikkapa lankkuperunoille ja grillaa ne yhdessä broilerin kanssa. Huomioi hygieeninen valmistaminen.

Grilliin:

Atria Perhetilan 470g Broilerin Fileeleike ja Mausteöljy Mieto Chili-pippuri

Tzatsiki

4 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
puolikas kurkku
4 tl suolaa
3 valkosipulinkynttä
5 rkl oliiviöljyä

1. Valuta jogurttia suodatinpaperilla vuoratussa siivilässä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.

2. Pese kurkku ja raasta se karkealla terällä. Sirottele suola raasteen päälle ja ”itketä” kurkkua 10 minuuttia. Puristele raastetta sormien välissä niin kauan, että kaikki neste valuu pois.

3. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.

4. Yhdistä lopuksi jogurtti, kurkkuraaste, valkosipulimurska ja oliiviöljy. Sekoita ja anna vetäytyä jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoamista.

Vinkki

Atria Broilerin Fileeleike ja Mausteöljy Mieto Chili-Pippuri tuotteessa mausteöljy on erillisessä lokerossa. Marinadia voidaan annostella oman maun mukaan ja vaikka allergikoilta sen voi jättää kokonaan pois.

Reseptin tarjoaa: Atria

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.