Chelsea-päävalmentaja Raheem Sterlingiin kohdistuneesta rasismista: ”Ällöttävää”

Lontoolaisseura Chelsean päävalmentaja Maurizio Sarri on kuvaillut väitettyjä Chelsea-fanien rasistisia huutoja Raheem Sterlingiä kohtaan ällöttäviksi.

Chelsea kertoi maanantaina, että se on antanut poliisitutkinnan ajaksi porttikiellon neljälle kannattajalle, joiden uskotaan olevan syyllisiä City-hyökkääjä Raheem Sterlingiin kohdistuneisiin rasistisiin huutoihin.

– Se oli ällöttävää. Tiedätte erittäin hyvin minun ja seuran mielipiteen. Nyt meidän on kuitenkin jatkettava eteenpäin, Sarri päätti.

Sterling julkaisi sunnuntaina Instagramissa kannanoton, jossa hän kertoi sanomalehtien ruokkivan rasismia näiden kirjoittaessa kriittisemmin nuorista mustista pelaajista verrattuna nuoriin valkoisiin pelaajiin. 

– Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa, että tuomitsen kaikenlaisen syrjinnän. Käynnissä olevan poliisitutkinnan vuoksi lienee kuitenkin parempi, että en sano tässä vaiheessa enempää, päävalmentaja Sarri sanoi Reutersin mukaan torstain Eurooppa-liigan ottelun alla, jossa Chelsea kohtaa vieraissa MOL Vidin Budapestissa.

Chelsea on ennen alkulohkon päätösottelua MOL Vidiä vastaan L-lohkon kärjessä puhtaalla voittosaldolla ja 15 pisteellä. 




Lue myös:

    Uusimmat