Mainos

Charles Leclerc joutuu kovaan paikkaan: "En ole menossa kakkoskuljettajaksi"

2:32

Charles Leclerc ottaa tämän kauden jälkeen Ferrarin toisen kuljettajapaikan. Hän kiistää, että kova haaste hermostuttaisi.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

– En ole hermoileva henkilö. Tässä lajissa on paineita ja starteissa virtaa adrenaliinia, mutta en sanoisi sen johtuvan hermostuneisuudesta, Leclerc toteaa Autosportin mukaan.

Ferrarilla Leclerc joutuu Kimi Räikkösen saappaisiin ja paineet ovat tietysti kovemmat kuin Sauberilla. Leclerc ei tätä pelkää.

– Jos kysytte minulta paineista, luulen pystyväni käsittelemään ne, koska minulla on mentaliteetti, joka ei tunne paineita ollenkaan. Tiedän monien sanovan, että paineet ovat Ferrarilla aivan toisella tasolla, mutta mentaliteettini mahdollistaa, että kykenen käsittelemään kaikenlaisia paineita, hän ilmoittaa.

Leclerc toteaa tiedostavansa, että Ferrarilla on pakko menestyä.

– Olen myös hyvin rehellinen. Jos ensi vuonna en pärjää riittävän hyvin, pitäisi minut pudottaa Ferrarilta, ja ymmärrän sen täysin. Niin sen näen.

Ferrarilla on perinteisesti ollut ykkös-kakkoskuljettaja -asetelma. Leclerc kiistää joutuvansa Ferrarilla automaattisesti kakkoskuljettajaksi.

– Jokaisessa tiimissä aloitetaan tasa-arvoisesta kohtelusta. Jossain kohtaa sitten toinen taistelee mestaruudesta ja toinen ei. Mielestäni silloin on normaalia, että toinen auttaa toista voittamaan mestaruuden. Mutta en ole mielestäni menossa sinne (Ferrarille) kakkoskuljettajaksi.

0:36

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja