Cameron Diazin leikkisä tyyli

Upea Cameron Diaz aloitti näyttelijänuransa tähdittämällä komediaelokuvia. Cameronin ansioluetteloon mahtuvat esimerkiksi Sekaisin Marista, The Mask ja Kuka sanoo tahdon. Myös tähden pukeutuminen on varsin humoristista ja leikkisää.

Helmikuussa 2009 Cameron Diaz vieraili Film Independent Spirit Awardseissa. Cameronin yllä nähdään paljon värejä. Tähänkin tilaisuuteen hän oli pukeutunut punamustaraidalliseen suloiseen mekkoon ja mustiin pyöreäkärkisiin korkokenkiin. Mekko on Michael Korsin mallistosta. Kokonaisuus olisi ehkä kaivannut seurakseen hieman lisää asusteita, sillä nyt Cameronin look on aavistuksen tylsähkö.




Nickelodeon lastenkanavan Kids' Choice Awardseihin Cameron saapui pilkullisessa topissa ja kulutetuissa farkuissa. Toppi oli myös tällä kertaa Michael Korsin mallistosta. Pilkkuja ja raitoja voi yhdistää onnistuneesti: Cameronin korkokenkien koroissa vilkkuvat punavalkoiset raidat.

Pitkäsäärinen Cameron on kevään aikana viihtynyt useammankin kerran tunika-farkut-yhdistelmässä. Vuoden 2009 MTV Movie Awardseissa Cameron oli pukenut farkkujen kavereiksi sinisen Matthew Williamsonin topin sekä Giuseppe Zanottin sähkönsiniset nilkkurit.

Vuoden 2008 Kids' Choice Awardseissa Cameron ihastutti Missonin lyhyessä mekossa. Lisäksi näyttelijällä oli yllään valkoinen väljä neuletakki sekä valkoiset sandaletit.

Cameron osallistui EcoGarden Picnic -tilaisuuteen Stella McCartneyn mustavalkoisessa kukkamekossa, joka on vuoden 2010-mallistosta. Cameron juhli stylisti Rachel Zoen kanssa, joka on stailannut myös Cameronia eri tilaisuuksiin.

Cameron on antanut äänensä Shrek-animaatioihin. Vuoden 2008 joulukuussa näyttelijä osallistui myös Shrekin musikaalin ensi-iltaan. Valkoinen upea mekko on Bill Blassin mallistosta. Musta takki on Diorin. Punainen laukku, huulipuna ja varpaankynnet mätsäsivät yhteen.

Tammikuussa 2009 Cameron edusti Golden Globe Awardseissa pinkissä Chanelin Haute Couture -iltapuvussa. Kaksivärisesti värjätyt hiukset tuovat oman säväyksensä tähän lookkiin. Asusteiden väri oli hopea.

Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat