Cameron Diaz valitsi suunnattoman uhkarohkean asun – katso kuvat!

Cameron Diaz on selvästikin mieltynyt yksiosaisiin ja kaikessa haastavuudessaan hyvin uhkarohkeisiin asuihin – nimittäin haalareihin.

Näyttelijä Cameron Diaz edusti vastikään haasteellisessa, mutta yllättävän hyvin istuvassa asussa -elokuvansa ensi-illassa Britanniassa.

39-vuotias näyttelijätär oli valinnut ylleen kauttaaltaan valkoisen olkaimettoman haalarin. Asu, korut sekä tekonahkaa oleva ovat suunnittelija Stella McCartneyn käsialaa.

Yksiosaisista haalareista tekee haastavan se, että ne harvoin mairittelevat lantiota, takapuolta tai haaraväliä. Olkaimeton toppiosa on myös vaarassa valua, ellei se ole napakka ja hyvin istuva. Niinkin arkinen asia, kuin vessassa käynti, on myös hyvin vaivalloista.

Useimmiten haalareita onkin pidetty myös varsin tyylittöminä asuvalintoina, jotka sopivat pitkälti vain odottaville äideille. Uhkarohkeaksi Diazin asuvalinnan teki myös se, että haalari oli kauttaaltaan valkoinen: valkoinen väri ei peittele mitään.

Diaz on kuitenkin mieltynyt suuresti haalareihin; hän on edustanut ennenkin yksiosaisessa asussa Bad Teacher -elokuvan ensi-illassa. Silloin vain väri oli astetta varmempi – nimittäin musta.

Mitä mieltä olet: ovatko haalarit hitti vai huti? Kommentoi!


Lue myös:


Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja