Cameron Diaz poseeraa rivossa asennossa: Olen tyytyväinen peppuuni!

Vastikään 40 vuotta täyttänyt näyttelijä Cameron Diaz on ylpeä omasta kropastaan – niinkin ylpeä, että suostui poseeraamaan varsin häkellyttävässä asennossa brittiläisen lehden kansikuvassa.

Elokuun 30. päivä pyöreät 40 vuotta täyttänyt näyttelijätär Cameron Diaz poseeraa uusimman brittiläisen Esquire-lehden kannessa hämmentävässä asennossa. Kuvassa Mitä odottaa kun odotat -elokuvan vaaleaveriköllä ja punatuin huulin poseeraavalla naisella on yllään mustat, läpinäkyvät pikkupöksyt, valkoinen paita sekä pitsiset peeptoe-kengät. Kuvan on napannut valokuvaaja Terry Richardson.

Häkellyttävän kansikuvasta tekee se, että Diaz poseeraa kuvassa selkä notkolla, peppu pystyssä, sääret säihkyvinä. Harvemmin lehtien kansikuvissa nähdään tällaisia asentoja. Mutta miksi Diaz suostuu poseeraamaan näinkin raisussa kuvakulmassa? Ehkäpä siksi, että hän on ylpeä kropastaan – ja etenkin takapuolestaan.

– Peppuni on ehdottomasti korkeammalla kuin kaksikymppisenä! Se vain paranee iän myötä, Diaz kertoo.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tyytyväinen itseeni. Olen niin innoissani. Vanheneminen on parasta elämässä, Diaz kuvailee lehden haastattelussa.

– Olen kiitollinen. Tunnen itseni paremmin. Tunnen pystyväni mihin vain. Fyysisesti tunnen voivani paremmin 40-vuotiaana kuin 25-vuotiaana.

Tule AVAn Facebook-faniksi!


Lue lisää Cameron Diazista:


AVA

Lähde ja kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja