Mainos

Bussinkuljettajan potkija paljastui vapaaottelijaksi - ei valita tuomiostaan

Bussinkuljettajan raa'asta pahoinpitelystä tuomittu mies ei kertonut käräjäoikeudessa totuutta kamppailulajitaustastaan, kertoo MTV3:n 45 minuuttia -ohjelma.

Kaksi nuorta miestä tuomittiin viikko sitten neljän ja puolen vuoden vankeustuomioihin linja-autonkuljettajan raa'asta pahoinpitelystä.

Media uutisoi tapauksen laajasti. Harvempien tietoon tuli, että kuljettajaa päähän potkinut pahoinpitelijä oli innokas kamppailulajien harrastaja. Nuori mies on harrastanut muun muassa vapaaottelua SM-tasolla.

Käräjäoikeus sai tietää asiasta vasta tuomion langettamisen jälkeen. Kihlakunnansyyttäjä Eija Velitskin mukaan syytetty vähätteli kamppailulajitaustaansa oikeudessa.

Käräjäoikeuden raportissa miehen kamppailulajitaustaa kuvataan jonkinlaiseksi väärinkäsitykseksi. Hän kertoo harrasteensa vain pari kuukautta painia ja sitäkin vuosia sitten.

– Käräjillä ei tullut esille, että hän oli tällaisen kontaktilajin pitkäaikainen harrastaja, ja sellaisen lajin harrastaja johon kuului nämä potkut, lyönnit sekä iskut, Velitski toteaa.

– Hän vähätteli sitä omaa harrastustaan. Nyt toki sitten ymmärrän, miksi hän sitä vähätteli.

Tuomion jälkeen useat harrastajat ottivat yhteyttä syyttäjään ja kertoivat tuomitun olleen kamppailulajin harrastaja. Tuomittu ei valita päätöksestä hovioikeuteen.

Lisää aiheesta tänään 45 minuuttia -ohjelmassa kello 20.05 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.