Mainos

Bussikuski lähti autoa kivittäneiden nuorten perään Espoossa: Sai osuman kivestä – seuraavaksi häntä uhkasi tulistunut autoilija pesäpallomailalla

Espoossa ajanut bussikuski joutui viime maaliskuussa sekä kivityksen että pesäpallomailauhkailujen kohteeksi. Pesäpallomailan kanssa heilunut kiivastunut henkilöautoilija sai edesottamuksistaan sakot.

Tapahtumat alkoivat, kun bussikuski oli pysäköinyt linja-autonsa nuorisojoukon heiteltyä kiviä auton tuulilasiin ja kuskin lähdettyä nuorten perään. Linja-auto jäi kapeaan kohtaan, jossa sitä ei voinut ohittaa kiertämättä jalkakäytävän kautta.

Bussikuski kertoi saaneensa takaa-ajon tiimellyksessä osuman nuorisojoukon heittämästä kivestä ja palasi linja-autolle.

Mies kaivoi esille mailan

Auton lähellä olleessa henkilöautossa ollut mies oli alkanut huutaa hänelle ja uhannut lyödä pampulla parkkeeraten lopulta auton eteen. Sananvaihdon päätteeksi mies oli noussut kiihtyneenä ulos autosta ja ottanut käteensä autossa olleen pesäpallomailan.

Tilanteen päätyttyä ilman fyysistä kontaktia oli bussikuski seurannut häntä uhanneen miehen autoa bussilla, katsonut mihin asuntoon tämä autostaan nousi ja soitti hätäkeskukseen. Poliisi tavoitti miehen asunnostaan.

Mailan kanssa kulkenut mies kertoi mailan esille ottamisen olleen typerä päähänpistos.

Ei saanut korvauksia ansionmenetyksestä

Bussikuski kertoi, että hän oli lopettanut työskentelyt bussiyhtiössä, koska ei ollut suostunut enää ajamaan linjaa, jolla välikohtaus oli sattunut. Hän oli pelännyt voivansa kohdata pesäpallomailan kanssa esiintyneen miehen uudelleen.

Bussikuski vaati mieheltä korvauksia irtisanoutumisen johdosta menettämistään ansioista, mutta käräjäoikeus ei näitä vaatimuksia hyväksynyt.

Vuonna 1996 syntynyt mies tuomittiin lopulta 50 päiväsakon rangaistukseen laittomasta uhkauksesta. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja