Bull Mentulan isojen lihasten takana on pehmeä puoli – "Rakkaus on kaikki kaikessa"

Jari"Bull"Mentula:"Kun on tarpeeksi kova, niin voi olla pehmeä!" 4:38

Voimamies puhuu MTV Viihteen videohaastattelussa rakkauden lisäksi muun muassa koirista ja kukkasista.

Kehonrakentaja Jari "Bull" Mentula, 40, on onnellinen mies. Mentula aikoo avioitua kihlattunsa Maru Vaalikiven kanssa tänä vuonna.

– Rakkaus on kaikki kaikessa. Ensin pitää oppia rakastamaan itseänsä, että pystyy ottamaan rakkautta vastaan ja sitä myös muille antamaan. Se on kaikki kaikessa, Mentula sanoo MTV.fin videohaastattelussa.

– Ilman rakkautta elämä on aika julmaa.

Bull Mentula on paitsi kehonrakentajamiehiä, mutta myös sisustus- ja koiramiehiä.

– Sisustusinto lähtee siitä, mitä koti merkitsee minulle. Koti on se kaikista pyhin paikka, mitä minulla ja minun perheelläni voi olla. Haluan, että koti on myös sellainen, missä viihdyn ja mikä on silmään kiva.

– Kotona kokonaisuus on tärkein. Ei se mene niin, että olohuone on kunnossa ja muut kodin osat eivät. Kaikki pitää olla kunnossa.

Myös eläimet ja kasvit ovat lähellä Mentulan sydäntä. Kehonrakentajan kotona asuu kaksi chihuahua-koiraa.

Miten pehmeät asiat istuvat karskin voimamiehen imagoon?

– Kun on tarpeeksi kova, voi olla myös pehmeä. Treenaaminen on kovaa hommaa ja se vaatii kovaa asennetta ja tahtotilaa. Mutta sitä tahtotilaa ei tarvitse olla siinä samassa mielessä sitten, kun tulee salilta pois.

– Pehmeys on kovuutta. Kun puhutaan pehmeistä ja syvistä asioista, siinä katsotaan, että kuka niistä pystyy puhumaan ja kuka ei.

Katso otsikon alta Bull Mentulan videohaastattelu kokonaisuudessaan! Videolta selviää muun muassa Mentulan suosikkikukka.

Lue myös:

    Uusimmat