Brooke Shields: Halusin menettää neitsyyteni George Michaelille!

Näyttelijä Brooke Shields paljastaa halunneensa menettää neitsyytensä George Michaelille, jota hän tapaili 1980-luvulla.

Näyttelijä Brooke Shields, 47, harrasti ensimmäisen kerran seksiä 22-vuotiaana, mutta olisi kovasti toivnut ensimmäisen kertansa olleen laulaja George Michaelin kanssa, jota hän tapaili lyhyen aikaa 1980-luvulla. Pari ei kuitenkaan koskaan selvinnyt makuuhuoneeseen asti ja myöhemmin kävi ilmi, että Michael on homoseksuaali.

– Vaatteeni melkein putoilivat päältäni hänen seurassaan, Shields kertoi The Talk -ohjelman haastattelussa.

Michael päätti suhteen kertomalla Shieldsille haluavansa keskittyä laulajan uraansa. Shields on myös tapaillut popin kuningasta Michael Jacksonia, näyttelijä John Travoltaa ja oli naimisissa tennislegenda Andre Agassin kanssa kaksi vuotta, ennen kuin he erosivat huhtikuussa 1999.

Nyt Shieldsiä kaduttaa, että hän odotteli yli kaksikymppiseksi seksin kanssa. Hän kertoi, että kenties olisikin pitänyt hoitaa homma pois alta 18-19-vuotiaana ja jatkaa elämää eteenpäin.

– Luulen, että minun olisi pitänyt menettää neitsyyteni aiemmin kuin 22-vuotiaana. Media seurasi tekemisiäni ja paineet kasvoivat. Toivon, että olisin hoitanut asian aiemmin, kun se oli niin sanotusti ok. Olisin varmaan ollut enemmän sinut itseni kanssa, eikä minulle olisi tullut ongelmia painoni kanssa. Kannoin opiskeluaikoina kymmenen kilon suojamuuria. Ne asiat varmasti liittyivät toisiinsa. Ja minua se… kaduttaa, Shields pohti Health-lehden haastattelussa.


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja