Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Broileri-pastavuoka 17.3.2000

Julkaistu 28.05.2001 12:33

toim. Ari Malmberg

noin 300 g broilerisuikaleita
250 g pennepastaa
2 punasipulia
2 fenkolia
170 g herkkusieniä
1tl oliiviöljyä
0,5 dl rusinoita
suolaa mustapippuria

200 g kevyt yrttituorejuustoa
50 g raastettua emmentalia

Pane uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Kypsennä broilerisuikaleet paistinpannulla, mikroaaltouunissa tai hauduta kattilassa tilkassa vettä.

Keitä pennet al dente (hieman koviksi) runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Kuori punasipuli ja leikkaa se ja fenkoli ohuiksi siivuiksi. Säästä fenkolin vihreitä osia koristeluun.

Leikkaa herkkusienet neljään osaan, suuret kuuteen osaan. Kuumenna paistinpannulla öljy, lisää fenkoli, punasipuli, herkkusienet ja rusinat. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä noin 4 minuuttia. Ota paistinpannu pois levyltä ja lisää seokseen kypsät broilerisuikaleet, pennepasta ja tuorejuusto. Sekoita hyvin ja kaada uunivuokaan. Ripottele pinnalle raastettu emmental ja paista uunissa 225 asteessa, kunnes paistoksen pinta saa kauniin värin.

Koristele fenkolin vihreillä osilla ja tarjoile heti tomaattilohkojen kanssa hyvässä seurassa.

Vinkki: Broileri-pastavuoan voi valmistaa etukäteen uunia vaille valmiiksi.

Lisää aiheesta:

Helena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastuiUutissuomalainen: Esidiabetes yleistynyt voimakkaasti lapsillaViikkohoroskooppiRikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:39
    Väsymys

    Helena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastui

  • 05:42
    Diabetes

    Uutissuomalainen: Esidiabetes yleistynyt voimakkaasti lapsilla

  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:02
    Vakuutukset

    Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"

  • Eilen17:44
    Jouluruoka

    Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!