Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Broileri-pastavuoka 17.3.2000

Julkaistu 28.05.2001 12:33

toim. Ari Malmberg

noin 300 g broilerisuikaleita
250 g pennepastaa
2 punasipulia
2 fenkolia
170 g herkkusieniä
1tl oliiviöljyä
0,5 dl rusinoita
suolaa mustapippuria

200 g kevyt yrttituorejuustoa
50 g raastettua emmentalia

Pane uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Kypsennä broilerisuikaleet paistinpannulla, mikroaaltouunissa tai hauduta kattilassa tilkassa vettä.

Keitä pennet al dente (hieman koviksi) runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Kuori punasipuli ja leikkaa se ja fenkoli ohuiksi siivuiksi. Säästä fenkolin vihreitä osia koristeluun.

Leikkaa herkkusienet neljään osaan, suuret kuuteen osaan. Kuumenna paistinpannulla öljy, lisää fenkoli, punasipuli, herkkusienet ja rusinat. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä noin 4 minuuttia. Ota paistinpannu pois levyltä ja lisää seokseen kypsät broilerisuikaleet, pennepasta ja tuorejuusto. Sekoita hyvin ja kaada uunivuokaan. Ripottele pinnalle raastettu emmental ja paista uunissa 225 asteessa, kunnes paistoksen pinta saa kauniin värin.

Koristele fenkolin vihreillä osilla ja tarjoile heti tomaattilohkojen kanssa hyvässä seurassa.

Vinkki: Broileri-pastavuoan voi valmistaa etukäteen uunia vaille valmiiksi.

Lisää aiheesta:

Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemminVäitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseenSuperkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikastaGlukoosisensoreissa voi olla vaarallinen vika – diabeetikko, tarkista sensorisi!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:02
    Halpa vs. kallis

    Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"

  • 17:32
    Influenssa

    THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemmin

  • 16:45
    Nuoret

    Väitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseen

  • 15:34
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"

  • 14:02
    Luonto ja eläimet

    Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikasta