Brittany Murphy haudataan jouluaattona

Vain 32-vuotiaana kuollut näyttelijätär lasketaan haudan lepoon neljä päivää kuolemansa jälkeen.

Brittanyn hautajaispäivän ajankohdan tiesi kertoa RadarOnline.com-sivusto, joka paljasti näyttelijättären kuoleman ensimmäisenä.

Hautajaiset pidetään perhepiirissä.

Sivuston mukaan Brittany haudataan samalle hautausmaalle kuin Michael Jackson, joka kuoli lääkkeiden yliannostukseen kesäkuun lopussa.

Näyttelijättären ja popin kuninkaan elämät päättyivät surullisen samanlaisesti. Julkkisbloggari Perez Hilton ennakoi jo joulukuun alussa Brittanyn olevan samalla tiellä kuin Michael Jackson.

Hilton oli vieraana kalifornialaisen radioaseman aamuohjelmassa, kun puhe kääntyi Jacksonin yllättävään kuolemaan. Julkkisbloggari oli erityisen surullinen legendan kuolemasta sen vuoksi, koska moni näki mitä oli tulossa, mutta kukaan ei tehnyt mitään estääkseen kuolemaa. Hetkeä myöhemmin hän otti varoittavaksi esimerkiksi Brittany Murphyn, joka kuolikin yllättäen sydänpysähdykseen joulukuun 20. päivä.

Brittanylle tehtiin ruumiinavaus maanantaina. Virallinen kuolinsyy selviää sen jälkeen, kun ruumiinavauksessa otettujen kokeiden tulokset selviävät.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat