Britney Spears: Tämä olisi ammattini, ellen olisi pop-tähti!

Mitä Britney Spears tekisi tänä päivänä työkseen, ellei hän olisi kuuluisa laulaja? Kaunotar paljasti PopJustice.comin haastattelussa urahaaveensa.

Kahden lapsen äiti, pop-tähti Britney Spears, 29, paljasti PopJustice.comin haastattelussa, millaiselle uralle olisi todennäköisesti tähdännyt, ellei olisi saavuttanut uraa kansainvälisenä popparina jo nuorella iällä.

– Olisin luultavasti opettaja. Rakastan lapsia ja jopa nykyisen työni yksi parhaista puolista on tavata faneja ennen shown alkua. Erityisesti kaikista pienimpiä, he ovat aina niin suloisia. Olisin erikoistunut lukemiseen ja historiaan, Britney sanoo ja lisää historiallisen suosikkiaikakautensa olevan 1920-luku.

Joten vaikka kaunottaren levy olisi jäänyt yhden hitin ihmeeksi vuonna 1998, hän sanoi silti "kasvattavansa perhettään ja olevansa äiti" tänä päivänä.

Britneyn pojat Sean Preston, 5, ja Jayden, 4, ovat hänelle tärkeintä.

– Olen hyvin vahva kasvatusperiaatteideni suhteen. Joten vaikka en olisi kuuluisa, kasvattaisin lapseni todennäköisesti melko samalla lailla, Britney arvioi.

Jos jompikumpi pojista haluaa joskus seurata äitinsä jalanjälkiä viihdealalle, hän antaa seurata jalanjälkiään.

– Pitäisin ehdottomasti heitä silmällä, mutta jos he todella haluavat alalle, antaisin heidän yrittää. Olisin vain hyvin suojelevainen. En haluaisi heidän lähtevän siihen peloissaan ja eihän kukaan voi todella valmistautua viihdealan pyöritykseen ja kokemuksiin. Joten minun olisi vain luotettava, että heidän vaistonsa kertovat mikä on oikein ja väärin. Minulla on siitä kokemusta, Britney kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja