Britney Spears oikoo väitteitä – julkaisi yläosattoman kuvan: "En ottanut rintaimplantteja"

Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan 11:04
Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan

Poptähti Britney Spears vastaa sosiaalisessa mediassa velloneisiin väitteisiin.

Kovia kokenut poptähti Britney Spears on herättänyt faneissaan ihmetystä julkaisemalla viime aikoina erityisen paljon paljastavia kuvia itsestään Instagramissa.

Kuvat ja videot ovat herättäneet huolta ja hämmennystä seuraajien joukossa. Nyt Spears kommentoi aiempia paljaita kuvia uuden julkaisun yhteydessä. Spears julkaisi jälleen yläosattoman kuvasarjan, jonka yhteydessä hän oikoo väitteitä.

– En ottanut viikon sisällä rintaimplantteja. Minulla on näissä kuvissa rinnat, koska syön ruokaa.

Tähti haluaa selittää seuraajilleen, miksi jakaa niin paljastavia kuvia itsestään nykyään.

– Synnyin maailmaan alastomana ja minusta tuntuu, että maailman taakka on ollut harteillani. Halusin nähdä itseni kevyempänä ja alastomana.

Tähti kuvailee pitkässä ja sekavassa kirjoituksessaan sitä, miten hän käsittelee alastomuutta ja seksikyyttä. Ja miten elämä esiintyvänä artistina on vaikuttanut omaan kuvaan. Hän myös kiittää fanejaan Free Britney -kampanjasta.

Spears on taistellut jo vuosia sen puolesta, että pääsisi pois isänsä Jamie Spearsin holhouksesta. Isä on ollut vastuussa tyttärensä taloudesta ja yksityiselämästä 13 vuoden ajan, eikä ole aiemmin ollut halukas vetäytymään tehtävästä.

Nyt Jamie Spears vaikuttaisi kuitenkin murtuneen julkisen paineen alla. Hän ilmoitti viime viikolla asianajajiensa välityksellä yhdysvaltalaiseen tuomioistuimeen luopuvansa tyttärensä holhouksesta.

Lue myös:

    Uusimmat