Brad Pitt ja Angelina Jolie jouluostoksilla: Tuliko lahjoista väittelyä?

Brad Pitt ja Angelina Jolie veivät suuren lapsikatraansa jouluostoksille New Yorkissa. Katso kuvat!

Hollywoodin tähtipari, Brad Pitt ja Angelina Jolie, kävi joululahjaostoksilla New Yorkissa ollessaan. Joululahjojen hankkiminen kuudelle lapselle olisi varmasti monelle vanhemmalle painajainen, mutta Brad ja Angelina ratkaisivat asian antamalla lasten itse valita haluamansa lelut.

Koko Pitt-Jolie lapsikatras oli otettu mukaan jouluostoksille. FAO Schwarz -liikkeeseen astelivat innokkaina vanhempiensa seurassa Maddox, Pax, Shiloh,Zahara sekä kaksoset Knox ja Vivienne.

Parin saapuminen liikkeeseen aiheutti suuren väentungoksen, mutta henkivartijoiden onnistui antaa julkkisparille tilaa tehdä jouluostoksia rauhassa. Eräälle pienelle shoppailijalle hälinä ja huomio oli kuitenkin liikaa. Vivienne-tytär kapusi isänsä syliin hakemaan turvaa.

Angelinalla ja Bradilla näytti olevan lahjoista tiukkaa keskustelua, samalla kuin Shiloh yritti kiinnittää äidin ja isän huomion suuri lelusmurffi sylissään.

Vielä kassallakin Angelina ja Brad kävivät läpi ostoksiaan. Pelkäsikö huolestuneen näköinen Angelina, että joku kuudesta lapsesta oli jäänyt ilman lahjoja?

Lue lisää Angelina Joliesta ja Brad Pittistä:

MTV3 Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja