Brad Pitt joutui ikävän tilanteen eteen: Lohdutti itsetuhoista näyttelijää

Brad Pitt tarjosi lohduttavia ja viisaita sanoja itsetuhoiselle näyttelijälle uusimman elokuvansa ennakkonäytöksessä.

Näyttelijä Brad Pitt joutui ikävän tilanteen eteen uusimman elokuvansa Moneyballin ennakkonäytöksessä. Näytöksen yhteydessä järjestetyssä kyselytilanteessa, aloitteleva miesnäyttelijä paljasti, että oli samaisena päivänä kamppaillut itsetuhoisten ajatusten kanssa.

Miesnäyttelijä kertoi, että baseballista kertova elämänkerrallinen elokuva oli kuitenkin antanut hänelle uutta toivoa. Pitt selvisi shokkipaljastuksesta melko nopeasti ja tarjosi näyttelijälle viisauden sanoja.

– Kuules nyt, elämä on ylä- ja alamäkeä. Se on inhottava noidankehä, mutta sen läpi pitää mennä ja selvitä. Voit olla allapäin, mutta nouset kyllä kurjuudesta, ja jokainen epäonnistuminen voi johtaa menestykseen.

Paikallaolijat kertovat, että Pitt hoiti tilanteen erittäin hyvin, vaikka puhui satojen ihmisten edessä hyvinkin vaikeasta aiheesta.

– Se oli ikävä tilanne, joka järkytti kaikkia.

– Tilanne oli aika koskettava. Brad jopa pysähtyi juttelemaan miehen kanssa ennen kuin lähti ja tarjosi kannustavia sanoja. Mies oli selvästi todella haavoittuvassa tilassa, toinen paikallaolija kertoo.


MTV3/Helmi

Lähde: Female First

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja