Bottas sai Hamiltonin paljastamaan salaisuuksia: "Kerroin jotain, mitä en ole kertonut kenellekään"

Lewis Hamilton avautui Yhdysvaltain F1-kisan jälkeen C Morelle harvinaisella tavalla lämpimistä väleistään tallikaverinsa Valtteri Bottaksen kanssa.

MAINOS

Meksikon F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55
Lauantai: Harjoitukset klo 17.55, aika-ajo klo 20.55
Sunnuntai: Meksikon GP klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Hamilton tarvitsee Austinin voittonsa jälkeen enää yhdeksän pistettä neljännen maailmanmestaruutensa varmistamiseen, joten hänelle riittää ensi viikonlopun Meksikon osakilpailusta viideskin sija juhlien aloittamiseen.

Kesätauon jälkeen viisi kisaa kuudesta voittanut Hamilton on tehnyt valtavan eron tallikaveriinsa Valtteri Bottakseen, joka jäi Texasissa jo kolmatta kertaa putkeen ulos palkintopallilta. Mestarikuski haluaa auttaa vaikeita aikoja elävää suomalaista parhaansa mukaan.

– Yritän olla niin auttavainen kuin pystyn, varsinkin tänä viikonloppuna. Minä vein autoani (säätöjä) tähän suuntaan ja hän toiseen. Kysyin häneltä, mitkä ovat ongelmasi ja että tuo on väärä tapa, mene tähän suuntaan, Hamilton kertoo C Moren Mervi Kalliolle.

– Hän muutti niitä ja varmasti näki lauantaina, että hän saavutti sillä noin puoli sekuntia.

Bottas pitää pintansa Ricciardon painostuksessa 0:29

Bottas ja Ricciardo kiivaassa taistossa - Bottas puolustaa 0:53

Bottas liittyi Mercedekselle kesken talven, jolloin kaikki oli jo valmisteltu Hamiltonia ja yllättävän lopettamispäätöksen kertonutta Nico Rosbergia varten. Kausi alkoi siihen nähden erikoisen hyvin, mutta kesän jälkeen Bottaksella on ollut suuria vaikeuksia sopeutua monimutkaisempiin säätöihin.

Hamilton tietää, että Bottaksella riittää omaksuttavia asioita ja että paineet ovat mestaritiimissä kovat. Brittikuski intoutuu puhumaan Valtterista varsin lämpimään sävyyn.

– Ei ole helppo olla minun tallikaverini, mutta hän on mahtava sellainen. Ajattelen kisassakin, että missä hän on ja onko hänellä vaikeuksia.

– Ennen kisaa kerroin hänelle, mitä en ole koskaan sanonut kenellekään kuskille, että mitä teen etusiipeni kanssa. Hän oli, että ihanko totta. Sanoin, että kyllä, renkaani eivät muuten mitenkään kestäisi noilla säädöillä, Hamilton paljastaa.

– Haluan nähdä hänen voittavan kisoja! En liian montaa, mutta haluan auttaa sitä, että hän tekee minusta paremman kuskin ja päinvastoin, hän jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat