Bottas huipensi kisan näyttävästi: ohitti "oppipoikansa" maaliviivalla!

Valtteri Bottas teki epätodennäköisestä mahdollista, kun hän kiri Azerbaidzhanin GP:n viimeisellä kierroksella jättiyllättäjä Lance Strollin etumatkan kiinni ja ohitti tämän aivan maalisuoralla.

Bottas kolaroi kisan ensimmäisellä kierroksella yhteen Ferrarin Kimi Räikkösen kanssa ja putosi rengasrikon myötä kisan viimeiseksi. Hän kuitenkin aloitti päättäväisen nousun ja oli mukana pistesijoilla parikymmentä kierrosta ennen maalia.

Tämän jälkeen kärkimiehet Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel putosivat pois edeltä Vettelin saatua rangaistuksen tahallisesta kolaroinnista ja Hamiltonin palattua varikolle irronneen päätuen takia.

Bottas ohitti useita autoja, mutta oli vielä viimeiselle kierroksella lähdettäessä huomattavan paljon perässä kakkospaikkaa pitäneestä Strollista, jonka mentorina hänen oli tarkoitus toimia tällä kaudella Williamsilla ennen siirtoaan Mercedekselle.

Jutun videolla C Moren selostaja Niki Juusela reagoi voimakkaasti, kun Bottas lähtee vielä maalisuoralla ohitukseen Strollista.​​​​​​​


Lue myös:

    Uusimmat