Bottas fiilisteli sensaatiomaisen upeaa liikkeellelähtöään

Valtteri Bottas kuvaili voittoon päättynyttä sunnuntai-iltapäiväänsä vaikeaksi. Helpottunut suomalainen oli kuitenkin luonnollisesti tyytyväinen tulokseen.

Bottaksen uran toinen voitto oli kuin vappuna ajetun esikoisen peilikuva. Suomalaisfanit saivat jännittää ruutulipulle asti Ferrarin Sebastian Vettelin aloitettua hurjan loppurynnistyksensä. Bottas kiinnitti samaan asiaan huomiota.

- Aika deja vu! Kontrolloin kilpailun kulkua alussa, mutta varikkokäynnin jälkeen takarenkaani menivät todella huonoon kuntoon ja se teki ajamisesta vaikeaa. Lisäksi lopussa kierroksellaohitettavat aiheuttivat myös omat jännitysmomenttinsa, Bottas kertasi.

Bottaksen liikkeellelähtö oli täydellinen, ja myös Bottas fiilisteli sitä.

- Se oli elämäni startti.

Toinen voitto pitää Bottaksen edelleen tiukasti mukana MM-taistossa, vaikka suomalaisen niskaan on joissain piireissä sovitettu jo pitkään kakkoskuskin viittaa Mercedeksellä. Bottas otti asiaan pragmaattisen kannan.

- Kausi ei ole vielä edes puolivälissä. Tämä oli hyvä tulos, mutta paljon on vielä edessä. Unelma elää edellään. Tällä hetkellä rakastan jokaista hetkeä.

Lue myös:

    Uusimmat