Bon Jovin manageri mokaili ja sai potkut!

Bon Jovi -yhtye on erottanut pitkäaikaisen managerinsa Jack Rovnerin.

Jack Rovner ehti luotsata Bon Jovi -yhtyettä vuosia, mutta on nyt erotettu työstään. Huhujen mukaan erottamisen syynä ovat ongelmat ja sekaannukset suosikkibändin maailman kiertueella, joista yhtye syyttää manageria.

Ensimmäinen virhe tapahtui VIP-lippujen myynnin kohdalla. Fanit maksoivat lipuista yli 1 000 dollaria ja heille luvattiin tapaaminen yhtyeen kanssa. He eivät kuitenkaan nähneet vilaustakaan bändiläisistä.

Rovner myös myi yhtyeen esiintymisen yksinoikeudella NBC-kanavalle, mikäli esti yhtyettä promoamasta uutta The Circle -levyään muilla televisiokanavilla.

Manageri oli myös vastuussa When We Were Beautiful -dokumentista, joka antoi kuvan, että muut bändin jäsenet ovat vain työntekijöitä, jotka ovat kaikesta velkaa laulaja Jon Bon Joville.

Lähde kertoo, että viimeinen pisara oli se, kun Rovner pyysi palkankorostusta, jolloin hänelle ilmoitettiin, että hän on onnekas, ettei ole vielä saanut potkuja. Tämän jälkeen tehtiin päätös yhteistyön lopettamisesta.

Yhtye itse kommentoi managerinsa eroa hyvin lyhyesti:

– Tylsä totuus on, että lähdimme eri suuntiin. Kiitimme Jackia ja hänen tiimiään yhteistyöstä. Hän on ja tulee olemaan hyvä ystäväni ja olen kiitollinen hänen omistautumisestaan, Jon Bon Jovi kertoi.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Perez Hilton

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja