Bomfunk MC´s valloittaa Ruotsin

Maailmalle pyrkivä suomalaisyhtye Bomfunk MC´s on lähtenyt kiertueelle vaikeasti valloitettavaan Ruotsiin. Yhtye on ollut listaykkösenä maassa jo jonkin aikaa.

Yhtye on Ruotsin singlelistan ykkösenä jo kymmenettä viikkoa. Freestyler -singleä on myyty 92 000 kappaletta. Albumi "In Stereo" on noussut jo kahdeksanneksi, sitä on myyty 35 000 kappaletta. Norjassa yhtye on ykkösenä kolmatta viikkoa ja Tanskassa se on singlelistan kakkonen, samoin kuin Hollannissa. Video on pyörinyt Music TV Nordicissa jo jonkin aikaa ja nyt se nähdään myös MTV Europessa. -Sitä me ehkä on tultu todistamaan että me ei olla yhden hitin bändi, sanoo laulusolisti Raymond Ebanks Tuhkolmassa.

Ruotsi on maailman kolmanneksi suurin kevyen musiikin viejä ja se tuottaa listaykkösiä myös ulkomaalaisisille tähdille. Ruotsalaisyleisö on hyvin valikoivaa eikä siellä ole helppo menestyä. Ruotsalaisille Suomi taas on ollut kevyen musiikin alueella se maa, joka jää viimeiseksi Euroviisuissa, edellinen Ruotsin valloittaja oli Hurriganes. Mutta Bomfunk sukupolvelle ulos lähtö on itsestäänselvyys.

Bomfunk MC´s esiintyy kolmen viikon aikana 12 paikkakunnalla eri puolilla Ruotsia. Suosio on tullut yhtyeelle hienoisena yllätyksenä. Kun kiertue lyötiin lukkoon kaksi kuukautta sitten, he eivät osanneet odottaa, että yleisö osaisi jo laulujen sanat ulkoa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat