Mainos

Blogihelmiä: Pakonomainen intohimo tekee tuhoja

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Aikuisen naisen päiväkirja

Femme pohtii blogissaan tällä kertaa pakonomaista intohimoa.

"Mitä sitten seuraa pakonomaisesta intohimosta? Mainittiin jo, että se tekee tuhoja myös seksuaalisesti. Voin vain kuvitella tämän, koska kokemusta ei ole. Jos esimerkiksi nainen on päättänyt rakastua ja haluta herra X:n, niin nainen pakottaa itsensä myös nauttimaan herra X:n antamasta seksistä, siitä huolimatta, olisiko seksi kuinka surkeaa tai epätyydyttävää tahansa. Mitä muutakaan hän voi?"

Lemmikkipuisto

Lemmikkitaloudessa on uusi lempilelu, ventakarva:

"Ventakarvan tiheä ja kestävä rakenne tekee niistä ihanteellisia esimerkiksi retuutukseen tai arvokkaiksi aarteiksi, joita kilpakumppanin on kaikin keinoin tavoiteltava. Sitten kun väsyttää, voi sekä isomman että pienemmän ventakarvan palasen päälle nukahtaa tyytyväisenä."

Lukupiiri

Vilja arvosteli kirjan Seksiä, huumeita ja kaakaomuroja:

"Klostermanin analyysi pop-kulttuurista on hetkittäin viiltävä. Hänen tyylinsä on sujuvaa sekä miellyttävän lakonista. Valitettavasti kirjan alku lupaa enemmän, kuin mitä kokonaisuutena kirja tarjoilee. Klostermanin esseet eivät ole tasalaatuisia ja hetkittäin hän sortuu mielikuvituksettomuuteen ja tylsistyttävään jankkaamiseen."

Stilissima

Stilissiman muotiblogisti esittelee ylioppilasmekkoja:

"Tänä vuonna muodissa on runsaasti hehkuvia kirkkaita värejä, saapas nähdä miten moni valitsee shokkivärisen puvun ylioppilasmekokseen!"

Emmin muotiblogi

Emmi esittelee lempihajuvetensä:

"Ostin joulun aikoihin itselleni lahjaksi Chloé-hajuveden, joka on tällä hetkellä hyvin ahkerassa käytössä. Hajuvesiriippuvaisena minun on hankittava vähintään pari pulloa hajuvesiä joka vuosi, mutta todella harvoin ostan samaa tuotetta uudelleen."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.