Blogihelmiä: Onko alistuminen paha asia?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Kärsimisen lopettaminen

Blogisti kirjoittaa alistumisesta. Onko se hyvä asia?

"Juttelin kaverini kanssa siitä, miten alan hyväksyä sen, että asiat ovat kuten ovat. Joko niitä voi muuttaa tai ei; jos voi, niin tehdään. Jos ei voi, asiat pitää vain hyväksyä. "Aika alistuvaa myöskin, vaikka positiivista", sanoi kaverini. Siirryin välittömästi puolustuskannalle: havaitsin kehossani, miten jännityin, miten halusin pistää vastaan. Otin tunteesta kiinni. Tajusin, että haluan vastustaa: egoni suutahti, koska joku ei ollutkaan heti samaa mieltä kanssani, ja vielä kutsui alistuvaksi!"

Keho on mun temppeli

Blogisti on havainnut, että moni meistä syö tunteisiinsa.

"Niin, sehän se useimpien ylipainoisten ihmisten ongelma onkin. Ruoka on niin paljon muutakin kuin pelkkää kehon polttoainetta. Se on ystävä ja vihollinen. Muistan itsekin välillä toivoneeni, että olisin nirso tai en erityisesti nauttisi syömisestä. Nyt tajuan, että se ei ole yhtään sen terveempi lähestymistapa. Minulle henkilökohtaisesti ruoka tuo lohtua suruun, tai se tekee ilosta vielä suurempaa. Liian usein palkitsen itseni ruualla. Nämä ovat asioita, joista haluasin päästä pysyvästi eroon."

Helmen Keventäjät-blogi

Johanna on saanut erävoiton painostaan!

"Siis ette usko. Kävin punnituksella poikkeuksellisesti jo sunnuntai-aamuna, kun lähdin lasten kanssa reissuun iltapäivällä. Kuudessa päivässä paino oli tippunut 2.1kg, siis yli KAKSI KILOA! Hypin ja pompin riemuissani pitkin taloa, mies luuli jo että järkensä se on nyt tuo nainen menettänyt. Olen nyt siis saavuttanut yhden välietapin -5.5kg eli viiden prosentin painon tiputuksen ja voi vitsit, miten hyvä mieli mulla on ollu!"

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja