Blogihelmiä: Loputon vastoinkäymisten virta

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Viiden tähden parantola

Miksi kaikki paha tapahtuu aina kerralla?

"Loputon vastoinkäymisten virta on ravistanut muutoshaluja. Että voikin samalle ihmiselle osua kaikki mahdollinen vahinko juuri pahimpaan mahdolliseen aikaan, eikä minulla käytännössä ole mitään mahdollisuutta selvitä ikävistä yllätyksistä ilman ulkopuolista apua. Luojan kiitos ympärillä on ihmisiä joilta voi apua pyytää, mutta ei tällaista hautaan asti jaksa. Pakko on lopullinen ratkaisu löytää."

Kaappien kätköistä

Blogisti etsii onnea.

"Olen ollut toiveikas siitä, että jonain päivänä tulisin löytämään elämäni rakkauden. Olen ollut toiveikas siitä, että voisin antaa ja saada turvaa ja lämpöä jokaisena vuoden päivänä. Olen joutunut pettymään. Olen ollut surullinen siitä, että en ole pystynyt saamaan saati antamaan rakkautta pyyteettä. Olen kaivanut itselleni kuoppaa, mutta jotenkin olen onnistunut saamaan itseni sieltä ylös."

Kissanelämää

Viiru-kissa on kyläilemässä!

"Aika on mennyt kuin siivillä täällä Täplän luona Helsingissä. Niin paljon kaikkea jännää ja uutta on tapahtunut, etten ole ehtinyt päivittää kuulumisiani aiemmin. Mistä aloittaisinkaan, varmaankin alusta. Saavuin siis tänne Helsinkiin myöhään sunnuntai-iltana. Aluksi minua hämmästytti sisätilojen pienuus, sillä olen tottunut hieman laajempaan reviiriin kotonani. Täplä kertoi sen johtuvan siitä, että elämä Helsingissä on paljon kalliimpaa kuin muualla Suomessa. Ihmettelin kyllä sitä, että miksi ihmiset haluavat maksaa itsensä kipeiksi elääkseen vieri vieressä kuin sillit purkissa."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja