Mainos

Blogihelmiä: Haaveita ikävän keskellä

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Lemmikit tulivat Helmeen

Helmen uusi Lemmikit-sivusto on avautunut. Nyt on mahdollisuus keskustella hyvässä seurassa karvaisista ystävistämme.

Uusi Lemmikit-sivusto kissojen ja koirien ystäville ja kasvattajille on avautunut. Tervetuloa tutustumaan! Lemmikit-sivuston blogi- ja keskustelualue Lemmikkipuisto on myös avattu Helmen blogeihin. Tule mukaan juttelemaan karvaisista ystävistämme!

Maallista mystiikkaa

Shutterstock

Maallista mystiikkaa -blogissa puhutaan taas aiemmista elämistä:

"Olin kysynyt Michaelilta, milloin ja millä tavalla aiemmin mainittu voimakas karmaside minun ja mieheni välille on syntynyt. Sain vastaukseksi, että tuo side on tulosta kolmen eri elämän kokemuksista, mutta alun perin se on syntynyt Egyptissä noin 1500 eaa. Tuolloin olimme molemmat tärkeässä, joskin ”alisteisessa” asemassa eri valta-alueilla, jotka kilpailivat keskenään."

Stilissima

Stilissiman blogissa esitellään pukukaunottaria messuilta.

"Näin messujen jälkeen olemme saaneet useampia tiedusteluja Kalevala Korun osastolla olleista pukukaunottarista. Sifonkinen empirelinjainen puku on Elisabethin kokoelmasta."

Emmin muotiblogi

Emmin muotiblogissa on suurkaupunkien tunnelmaa.

"Tässä ihasteltavaksi muutamia kuvia Sisleyn kesän 2010 -mallistosta. Tiedotteen mukaan mallisto on omistettu metropoleille. Erityisesti kolme eri suurkaupunkia on vaikuttanut mallistoon: Lontoo, New Yorkin SOHO sekä Kööpenhamina. "

Anna kertoo

Suuria menetyksiä kokenut Anna kertoo elämästään surun keskellä.

"Taas alkaa olla käsillä aika kun Angelina menehtyi. Nyt on isä hänen seuranaan. Kaksi elämäni suurinta rakasta, siellä jossain kaukana rajan takana. Onneksi elämääni rikastuttavat jäljellä olevat lapseni. Carlo, Angelinan kaksoisveli täyttää 8v, Gina kesällä 7v ja kaksoset Luca ja Ciara jo 5v. Minä täytän 35v.

Koonti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.