Blogi: Eevi Teittisen 14-vuotias Lola-koira tiesi ensimmäisenä omistajansa raskaudesta – tällä tavoin karvakaveri reagoi

9:14
"Olen kielimiehiä" Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille

Eevi Teittinen kertoo raskaudestaan blogikirjoituksessaan. 

Fitness-urheilussakin ansioitunut somevaikuttaja Eevi Teittinen ja vapaaottelija Teemu Packalén ilmoittivat kesäkuun alussa saavansa perheenlisäystä. Heidän esikoisensa laskettu aika on joulukuussa.

Teittinen kertoo nyt enemmän odotuksesta blogissaan. Hän kertoo tehneensä positiivisen raskaustestin aprillipäivänä. Packalén ei meinannut uskoa sitä todeksi, mutta lopulta toinen testi vahvisti asian.

Ensimmäinen, joka tiesi raskaudesta, oli pariskunnan 14-vuotias Lola-koira.

– 14-vuotias koiramme Lola tiesi raskaudesta jo ennen muita. Epäilykseni heräsivät, kun menkat olivat vasta päivän myöhässä ja Lola suojeli vatsaani ja minua. Hän halusi maata vatsani päällä mieluiten koko ajan, Teittinen kirjoitta blogissaan.

Teittinen, 32, on tullut tunnetuksi sosiaalisen median lisäksi muun muassa bikinifitness-kilpailuista sekä Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta.

Packalén, 34, on tullut tunnetuksi vapaaottelijana. Tällä hetkellä hän ei kuitenkaan kilpaile ja viimeisimmäksi hänet nähtiin tänä keväänä MTV3-kanavalla Myyrä-ohjelmassa, jossa hän pääsi finaaliin asti.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja