Bileprinssistä kunnolliseksi kuninkaalliseksi – nämä kaikki asiat herttuatar Meghan on kieltänyt entiseltä bailaaja-Harrylta

Kohuissa ryöpytetyt herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan astuivat yhdessä yleisön eteen 0:27
Herttuatar Meghan ja herttuatar Catherine astuivat julkisuuteen kohun jälkeen

Herttuatar Meghan on pistänyt prinssi Harryn elämäntavat toden teolla remonttiin. 

Brittihovissa suhisee jälleen, sillä kuninkaallisperhettä läheisen lähteen mukaan herttuatar Meghan on laittanut puolisonsa prinssi Harryn elämäntavat uusiksi. Meghan on muun muassa kieltänyt mieheltään teen ja kahvin juomisen, joka nauttii kofeiinin sijasta mineraalivettä. 

Harryn kerrotaan luopuneen aiemmin jo alkoholista osoittaakseen solidaarisuutta raskaana olevaa vaimoaan kohtaan

Sussexin herttuan uudet elämäntavat ovat edesauttaneet sitä, että Harry näytti parempikuntoiselta kuninkaallisen perheen yhteisessä joulunvietossa Sandringhamissa – eikä tämä jäänyt huomaamatta hänen läheisiltään. 

– Ottaen huomioon sen, että hän on ollut aika railakas juomaan teini-ikäisestä asti, tämä on aikamoinen saavutus, lähde kertoo.

Meghan on myös tutustuttanut Harryn joogan maailmaan ja kannustanut tätä liikkumaan enemmän. Lähteen mukaan herttuatar yrittää näyttää Harrylle, että on muitakin tapoja elää.

Harryn ystävien mukaan prinssi on alkoholin hylkäämisen ja kuntoilun aloittamisen jälkeen vaikuttanut entistä rennommalta. 

Lokakuussa Harryn nähtiin kohottavan vedellä täytetyn maljansa valtiopäivällisillä ja sai osakseen ylistystä raskaana olevan vaimonsa tukemisesta. 

Meghanilla oli vaikutuksensa Harryn hyvinvointiin jo ennen pariskunnan toukokuisia häitä, sillä herttuattaren kerrotaan saaneen prinssin lopettamaan tupakoinnin maaliskuussa. 

Terveellisiä elämäntapoja noudattava Harry on kuin varjo bileprinssistä, jona hänet tunnettiin vielä muutamia vuosia sitten. Vuonna 2012 Harry muun muassa kohahdutti, kun valokuvat prinssistä pelaamassa alasti biljardia Las Vegasissa levisivät mediassa. 

Vuonna 2011 sen sijaan Harry kuvattiin hyppäämässä uima-altaaseen vaatteet päällä hänen juhliessaan ystäviensä kanssa Kroatiassa. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat