Big Love -näyttelijätär paljastaa: Olen laihduttanut 9-vuotiaasta asti!

Parhaiten Big Love -sarjasta tunnettu Ginnifer Goodwin paljastaa Health Magazinen uusimmassa numerossa, että on tarkkaillut painoaan 23 vuotta.

32-vuotias näyttelijätär Ginnifer Goodwin kertoo Health Magazinelle, että on tarkkaillut painoansa 23 vuoden ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että hän aloitti painonpudotusprojektin jo 9-vuotiaana, uutisoi Popeater.

– Olen kuulunut painonvartijoihin 23 vuoden ajan. Se on ainut tapa laihtua ilman, että kuivuu tai tuntee olonsa kurjaksi. Minulla ei ole koskaan ollut dramaattisia paino-ongelma, mutta minulla on tapana herkutella. Aina välillä minun täytyy palata takaisin kuurille, jotta saan housunnapit kiinni, Goodwin selittää.

Goodwin paljastaa, että hänellä on myös tavoitepaino, johon hän pyrkii.

– Minulla on ollut tietty tavoite jo 12 vuotta. Se on minun onnennumeroni, jossa tunnen oloni hyväksi ja energiatasoni on korkealla. Kyseinen paino ei myöskään saa minua järkyttymään, kun näen itseni valkokankaalla, hän kertoo.

Hän kuitenkin toteaa, että voi tuntea olonsa itsevarmaksi myös hieman painavampana.

– Voin olla itsevarma, vaikka olisinkin liian painava. Saatan lihoa, mutta en koskaan päästä itseäni siihen pisteeseen, että olisin onneton tai itsetuhoinen.

Goodwin ei kuitenkaan tunne oloansa mukavaksi uimapuvussa.

– Minulla on uskomaton stylisti, joka on hyvä piilottamaan huonot puoleni. Tunnen oloni siis melko itsevarmaksi, paitsi uimapuvussa. Sillä ei ole väliä, miltä vartaloni näyttää, sillä vihaan olla ihmisten edessä vain uimapuvussa. Unelmavartaloni olisi Jessica Bielin tai Jennifer Anistonin kroppa, näyttelijätär paljastaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja