Big Brotherin voittanut drag-artisti haluaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan: "Nyt on aika tehdä se"

Courtney Act haluaa nähdä ensimmäisen samaa sukupuolta olevan tanssiparin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

VIDEO: Tanssin taikaa! Suomen Tanssii tähtien kanssa jälleen ensi syksynä

Celebrity Big Brother -ohjelman voittaja ja RuPaul's Drag Race -ohjelman finalisti Courtney Act kertoo olevansa sitä mieltä, että huippusuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman on aika saada ensimmäinen drag-esiintyjänsä. 

– Toivon, että BBC olisi avoin asialle. He rakastavat huomiota herättäviä roolituksia. Varmasti nyt BBC:n on aika tehdä se.

Act, jonka oikea nimi on Shane Jenek, kertoo että hänellä on suuret suunnitelmat valmiina siltä varalta, että hän pääsisi joskus osallistumaan kilpailuun. 

– Haluaisin olla Courtney ja tanssia miesparin kanssa. Kilpailun puolivälissä tulisin esiin Shanena ja olisimme lopulta samaa sukupuolta oleva pari tanssimassa show'ssa. 

– Olen nähnyt samaa sukupuolta olevan parin tanssivan salitansseja ja se oli aivan mieletöntä.

Samaa sukupuolta olevien parien ottaminen mukaan kilpailuun on ollut kiihkeä keskustelunaihe jo vuosien ajan. Vuoden 2016 kilpailijan Judge Rinderin mukaan idea on absurdi. 

– Se on täysin aiheellinen kysymys ja ymmärrän täysin, miksi ihmiset kysyvät sitä. Se oli ensimmäinen kysymys, jonka kysyin kaikilta sekä lähipiiriltäni. Vakava ja harkittu reaktio oli, että ei nyt olla absurdeja, Rinder on todennut asiasta. 

Viime vuoden kilpailija Susan Calman joutui taas ryöpytyksen kohteeksi sosiaalisessa mediassa, sillä hän ilmoitti tiukasti ettei halua tanssia toisen naisen kanssa. 

– Päätökseni oli tanssia miehen kanssa. Haluan tanssia miehen kanssa. Joskus mietin, ettei poliittisesti ole mitään voimakkaampaa, kuin ottaa avoimesti lesbo nainen, jonka vaimo istuu eturivissä, television suurimpaan ohjelmaan tekemään mitä hän haluaa tehdä, Calman kommentoi asiaa. 

Lähde: Digital Spy 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja