F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Bianchin tilasta uutta tietoa

Sunnuntaina Japanin F1-osakilpailussa vakavasti loukkaantuneen Jules Bianchin tilasta saatiin tarkempaa tietoa tiistaina, kun Marussia-talli julkisti kuljettajan perheen julkilausuman.

Lausuman mukaan Bianchi on yhä tehohoidossa Mien sairaalassa Japanin Yokkaichissa sunnuntaisen leikkauksensa jäljiltä. Hän on kärsinyt aivovaurion ja on yhä kriittisessä mutta vakaassa tilassa.

- Sairaala jatkaa Julesin hoitoa ja tarkkailua, ja lisää tietoja tilanteen kehittymisestä annetaan, kun se katsotaan sopivaksi, lausumassa kerrotaan.

Bianchin kärsimä vamma on diffuusi aksonivaurio, eli hermosolujen päähaaran vaurio.

- Tämä on vaikeaa aikaa perheellemme, mutta tuen ja myötätunnon viestit Julesille kaikkialta maailmasta ovat tuoneet meille lohtua. Haluamme ilmaista kiitoksemme siitä.

Bianchi loukkaantui Japanin GP:ssä tapahtuneessa ulosajossa, jossa hän menetti Marussia-autonsa hallinnan ja törmäsi radan ulkopuolella olleeseen nosturiajoneuvoon. Ajoneuvo oli paikalla noutamassa Adrian Sutilin autoa, joka oli ajautunut radalta aiemmalla kierroksella.

Kello 17.42 Täsmennetty Bianchin kärsimä vamma.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja