Mainos

Beyoncé lemmenlomalla ennen raskaushuhuja

Laulaja Beyoncén huhutaan olevan raskaana aviomiehelleen Jay-Z:lle. Laulajan äiti kieltää jyrkästi raskaushuhut. Ennen ilmassa räiskyviä vauvahuhuja pariskunta ennätti viettää rauhassa romanttisen lemmenloman Ranskan St. Tropezissa, kertoo entertainmentwise.com.

Vasta tovi sitten elokuussa onnellinen pari näytti nauttivan yhteisestä laatuajasta St. Tropezin auringon alla täysin siemauksin. Pari näytti rentoutuneelta ja ennen kaikkea rakastuneelta. Jo tuolloin spekuloitiin, alkaisikohan vuonna 2008 naimisiin mennyt pari vihdoinkin suunnitella perheenlisäystä.

Beyoncé ja Jay-Z ovat kulkeneet käsi kädessä jo vuodesta 2002 alkaen. Pariskunta on aina ollut erityisen tarkka yksityisyydestään, eivätkä suostu puhumaan haastatteluissa toisistaan.

Beyoncén äiti kieltää raskaushuhut

Beyonce ja Jay-Z. Kuva: GettyImage/AOP

Nyt parin ympärillä pyörii huhu, että Beyoncé, 29, olisi ennen maailmankiertuettaan. Kumpikaan osapuoli ei ole kommentoinut asiaa. Laulajan äiti Tina Knowles tosin avasi suunsa ja kieltääkin tyttärensä odottavan ensimmäistä lastaan.

– Ei, se ei ole totta. Ei ainakaan nyt. Jos kaikkia huhuja olisi uskominen, olisi minulla jo viisi tai kuusi lastenlasta! Tina-äiti avautui The Ellen DeGeneres showssa.

UsWeekly -lehti väittää laulajan olevan 14 viikolla raskaudessaan. Tämän arvion mukaan Beyoncé olisi ollut raskaana jo elokuun lopussa vietetyn lemmenlomansa aikana.

Beyoncé romanttisella lomalla ennen raskaushuhuja, katso kuvat täältä!

MTV3/Helmi

Lähde: Entertainmentwise.com, Dailymail.co.uk

Kuvat: Gettyimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.