Beyoncé lahjoitti diktaattorin rahat Haitin uhreille

Beyoncé Knowles on lahjoittanut Libyan johtajalta Gaddafilta saamansa palkkiorahat Haitin uhreille.

Aiemmin tällä viikolla Nelly Furtado ilmoitti Twitter-päivityksessään lahjoittavansa Libyan johtaja Gaddafille esiintymisestään tienaamansa rahat hyväntekeväisyyteen. Nyt myös laulaja Beyoncé Knowles haluaa tähdentää, ettei pitänyt rahoja, jotka hän sai esiinnyttyään Gaddafin perheenjäsenille uudenvuoden aattona 2008 – vaan auttoi niillä maanjäristyksen uhreja Haitissa alkuvuonna 2010.

– Kaikki rahat, jotka Beyoncé tienasi esiintymisestään St. Bartsin saarella vuoden 2009 alkaessa, mukaan lukien välitystoimiston provisiot, lahjoitettiin Haitin maanjäristyksen uhreille jo alkuvuonna 2010. Kun selvisi, että yhdellä juhlapromoottoreista oli yhteys Gaddafin perheeseen, päätettiin rahat antaa hyvään tarkoitukseen, Beyoncén tiedottaja kertoo.

Libyan johtaja Muammar Gaddafia syytetään terrorismista ja 40 vuotta jatkuneesta julmasta hallintojärjestelmästä. Länsimaat ovat pyytäneet Gaddafia luopumaan vallasta ja se on aiheuttanut runsaasti kapinoita. Gaddafi kuitenkin kieltäytyy astumasta syrjään ja kiistää maansa levottomuudet.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja