Belgia sekoitti EM-suunnitelmiaan: Huuhkajat-ottelun alle suuri muutos

2:49
Tiistain Tulosruutu välitti Huuhkajien EM-kisatunnelmia.

Belgia on muuttanut matkustussuunnitelmiaan jalkapallon EM-kisoissa ennen Suomen kohtaamista, maan jalkapalloliitto kertoo.

Belgialaisten oli alun perin tarkoitus matkustaa Kööpenhaminasta Pietariin torstaina käytävän Tanska-ottelun jälkeen ja viettää venäläiskaupungissa kolme päivää valmistautumassa viikon päästä maanantaina käytävään Suomi-otteluun.

EM-kisojen suuriin suosikkeihin kuuluva joukkue on kuitenkin päättänyt suunnata Kööpenhaminasta Belgiaan Tubizeen, noin 25 kilometriä Brysselistä etelään. Pietariin Belgia aikoo matkustaa vasta Suomi-ottelun aattona.

Fifan rankingykkönen Belgia suuntasi Pietariin edellisen kerran viime perjantaina ja päihitti Venäjän 3–0 lauantaina EM-avauksessaan. Belgia matkasi sieltä sunnuntaina takaisin Brysseliin.

Belgia koki, että harjoitusleirin järjestäminen on huomattavasti entistä vaikeampaa, kun vietetään korona-aikana muutama päivä ulkomailla suuren kaupungin hotellissa.

Belgian jalkapalloliitto selvitti, että se on pakotettu päätökseen suojellakseen pelaajia ja muita joukkueen jäseniä. 

– Tekemällä näin pelaajat harjoittelevat Tubizessa koronaturvallisemmassa ympäristössä ja parhaissa mahdollisissa harjoitusolosuhteissa.

– Koska Pietari järjestää kolme ekstraottelua, Petroviski-stadionin harjoituskenttä tulee kärsimään enemmän, mikä voisi nousta avainasemaan Suomi-otteluun valmistautuessa.

Pietari sai järjestettäväkseen enemmän otteluita, kun Dublin jäi pois kisaisäntäkaupunkien joukosta huhtikuussa.

Suomen joukkue palasi eilen Kööpenhaminasta Pietariin, jossa se tulee nyt pysyttelemään ja harjoittelemaan. Huuhkajat kohtaa seuravaaksi Venäjän keskiviikkona.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja