Belgian tähtihyökkääjä purskahti itkuun ennen EM-otteluaan Christian Eriksenin vuoksi – "Olin peloissani"

Belgian tähtihyökkääjä Romelu Lukaku paljasti lauantaisen Venäjä-ottelun jälkeen itkeneen ennen ottelua Interin seuratoveri Christian Eriksenin lyyhistymisen vuoksi.

Suomen ja Tanskan välisessä ottelussa nähtiin pelottava tilanne, kun Eriksen lyyhistyi äkillisesti kentän pintaan. Koko jalkapallomaailma järkyttyi Eriksenin tapauksesta ja eli ikävässä epätietoisuudessa ennen kuin Eriksenin tilasta annettiin lisätietoja.

Tieto Eriksenin lyyhistymisestä levisi myös omaan otteluunsa valmistautuneen Belgia-tähti Romelu Lukakun korviin. Eriksenin kanssa Interissä pelaava Lukaku pelasi järkytyksestään huolimatta upean ottelun iskemällä kaksi osumaa Venäjän verkkoon.

Lukaku lähetti ensimmäisen maalinsa jälkeen sydämelliset terveiset Eriksenille tv-kameran edessä. Hyökkääjä paljasti ottelun jälkeen itkeneensä vuolaasti ennen ottelua.

– Oli vaikea pelata, koska ajatukseni olivat seuratoverini Eriksenin luona. Toivon, että hän voi hyvin. Omistan tämän peliesitykseni hänelle, Lukaku kommentoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Minä itkin, koska olin tietysti peloissani. Olemme eläneet yhdessä hienoja hetkiä. Olen viettänyt enemmän aikaa hänen kanssaan kuin perheeni.

Lue myös:

    Uusimmat