BB-juontaja Mari Sainio paljasti, kenet haluaa asukkaaksi

Julkkis Big Brotheria juontava Mari Sainio paljasti, kenet julkisuudesta tutut henkilöt hän haluaisi nähdä syksyllä Big Brother -talossa.

Big Brother Suomen ensimmäiseltä kaudelta tuttu Mari Sainio on syksyllä alkavan Julkkis Big Brotherin juontaja. Nainen kertoo sarjan julkkisversion olevan mielenkiintoinen niin tekijöille kuin katsojillekin.

– Se on katsojan näkökulmasta mielenkiintoista seurata sitä, onko olemassa oleva kuva julkkiksesta oikea vai meneekö se ihan metsään. Talossa ei pysty piilottelemaan, pari päivää ehkä, mutta sen kauempaa se ei onnistu, Sainio sanoo.

Sainio sanoo, ettei pystyisi itse olemaan BB-asukki, sillä tarvitsee niin paljon omaa aikaa ja yksityisyyttä. Tulevan kauden asukkaiksi uskaltautuneita julkkiksia Sainio ei tietenkään voi paljastaa, mutta keitä hän haluaisi talossa nähdä?

– Jos saisin vapaasti valita, niin Ville Valon, Tarja Halosen ja Satu Silvon, juontaja heittää.

Big Brother herättää tunteita niin puolesta kuin vastaan. Sainio sanoo saaneensa ihmisiltä palautetta ja kommentteja sarjasta.

– Paljon tulee ihmisiltä sellaista, että tällaista skeidaa, kuka tätä jaksaa katsoa. Mutta sitten on se vastapuoli, joka katsoo koko ajan ja hehkuttaa miten ihana ohjelma on, Sainio kertoo.

– On ihmisiä, joiden mielestä BB on tirkistelyä ja siksi vastenmielistä. Toiset taas pitävät tirkistelyä mukavana asiana ja hyvänä juttuna ja haluaa tirkistellä. Kuulun itse heihin, nainen jatkaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat