BB-Jaden leski murtui kyyneliin rakkaansa haudalla

Lauantaina haudan lepoon lasketun Jade Goodyn haudalla nähtiin jo maanantaina täysin murtunut leski. Vain kuukausi häiden jälkeen vaimonsa menettänyt Jack Tweed vieraili rakkaansa haudalla kyyneleet silmissä.

Iso-Britannian suurin tosi-tv-tähti Jade Goody kuoli kohdunkaulansyöpään vain 27-vuotiaana reilun puolen vuoden taistelun jälkeen. Kun lääkärit ilmoittivat naisen hävinneen taistelun syövälle, järjesti räväkkä Jade pikapikaa häät poikaystävänsä Jack Tweedin kanssa.

Vaimoaan kuusi vuotta nuorempi Jack on ollut kuolemasta täysin murtunut. Jack piti lauantaisissa hautajaisissa sydäntä riipaisevan puheen vaimolleen, jossa toivoi saavansa tämän takaisin.

Vain kaksi päivää hautajaisten jälkeen, Jack nähtiin Jaden haudalla murtuneena. Omaiset yrittivät pitää Jaden hautapaikan salassa, mutta internetin keskustelupalstoilla paljastettiin Jaden viimeinen leposija.

– Jack ei ole tilanteesta mielissään. Hän ei halua, että haudalla ravaa tuntemattomia ihmisiä uteliaisuudesta. Hän on erittäin järkyttynyt ajatuksesta, ettei voi vierailla rakkaansa haudalla seuraavien päivien aikana ilman, että ventovieraat näkevät kaiken. Omaiset toivovat todella, että heidän yksityisyyttään kunnioitettaisiin, perheen ystävä kertoo The Sun -lehdelle.

Katso kuva murtuneesta Jackista täältä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat