BB-Amanda romahti ja tunnusti: Olen pleijeri, joka pokasi perheenisän

Big Brother -talossa nähtiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tunteiden paloa, kun Amanda tajusi mokanneensa pahasti suhdeasioissa.

Amanda hehkutti taloon mennessään olevansa villi sinkku, jota ei ulkomaailmassa odota yksikään mies. Todellisuudessa Amanda asui jo avoliitossa räppärinä tunnetun Junon eli Jon Korhosen kanssa, mutta ei halunnut vahvistaa suhdetta julkiseksi.

Talossa ollessaan Amandan sydän alkoi lyödä taas Benille, jonka kanssa kemiat sointuivat hyvin yhteen. Amandan jouduttua eroon Benistä haaremitehtävän vuoksi oli naisella aikaa miettiä elämäänsä ja ulkona odottavaa miestä. Vielä kun Big Brother näytti Amandalle kuvamateriaalia Benin seikkailuista talon neljän uuden naisen kanssa, oli Amandan kuppi täynnä.

Yön pimeinä tunteina Amanda itki Annikalle mokanneensa suhteen räppärin kanssa omilla toilailuillaan. Pleijeriksi tunnustautunut Amanda kertoi vaihtaneensa viimeisten vuosien aikana miestä kuin paitaa, mutta uskoneensa löytäneen oikean rakkauden Junosta.

Päättäväinen Amanda oli nähnyt Junon ja päättänyt saada miehen omakseen. Päätöstä ei horjuttanut edes se, että Juno oli perheellinen ja asui avoliitossa lapsensa äidin kanssa.

Kun Junon silloiselle avovaimolle paljastui Harkimon suvun kaunottaren ja miehensä suhde, heitti nainen räppärin ulos asunnostaan. Juno muuttikin kimpsunsa ja kampsunsa saman tien Amandan luo.

Lue myös:

    Uusimmat