Barrichellon vaisuus mietityttää Buttonia

Hondan Jenson Buttonia hämmästyttää uuden tallikaverin Rubens Barrichellon vaisu vauhti alkukauden kisoissa.

- Käsittääkseni automme ei oikein sovi hänen tyyliinsä. Häneltä on mennyt hieman aikaa siihen totuttelemiseen, mutta on omituista, että talven testeissä hän oli kuitenkin erittäin kilpailukykyinen. Vaikuttaa siltä, että kuumissa olosuhteissa hänellä on enemmän vaikeuksia auton suhteen. Se osoittaa, ettei automme ole sillä tasolla, millä odotimme tai halusimme sen olevan kahdessa ensimmäisessä kisassa, Button puntaroi.

Button ajoi Malesian kilpailussa kolmanneksi. Hänellä on nyt takanaan 102 Grands Prix -kisaa ilman voittoja.

- Olen tietysti tyytyväinen, että palasin palkintopallille, mutta meillä oli täällä kyllä mielessämme palkintopallin korkein askelma, joten olen toisaalta myös hieman pettynyt, Button summasi ristiriitaiset tunnelmansa.

- Haluamme voittaa kisoja. Tämänpäiväinen osoitti, että olemme mukana taistelussa, mutta meillä on vielä paljon työtä edessämme ennen kuin pystymme saavuttamaan tämän tavoitteen. Toisaalta juutuin pahasti hitaampien, etenkin Scott Speedin, taakse ennen toista varikkokäyntiäni. Ehkä olisin ilman sitä pystynyt palaamaan varikolta Alonson eteen, Button kertasi kisaansa.

Button patistaa Hondaa parantamaan autoaan.
- Tiedämme, ettemme ole samassa vauhdissa Renault'n kanssa. Meillä on ennen seuraavaa kisaa kaksi viikkoa aikaa paikallistaa ongelmamme - ja uskon tietäväni yhden niistä, Button linjasi.

Honda käy testaamassa Vallelungan radalla Italiassa ennen Australian Melbournen osakilpailua.

Barrichello lähtöruutua pudotettiin Malesiassa moottorinvaihdon takia ja kisassa hän joutui kärsimään 10 sekunnin rangaistuksen varikkoylinopeudesta.
- Tämä oli todellakin tapahtumarikas viikonloppu. Se päättyi pettymykseen. Ajattelin, että minulla olisi mahdollisuudet vähintäänkin pistesijalle, kymmenenneksi sijoittunut Barrichello sanoi.

Barrichellon alku uudessa tallissaan ei ole ollut helppo.
- Kaksi avauskisaa ovat menneet minulta hieman opetellessa, mutta olen varma, että muutamassa seuraavassa kisassa asiat sujuvat paremmin.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat