Barcelona iski "kuin salama kirkkaalta taivaalta" – eikä se ollut Pariisissa vielä siinä

Barcelona palaa keulille: Andreas Christensen puskee maalin edestä vapaasti 1:13
PSG:n vartiointi kulmapotkussa pettää: Barcelonan Andreas Christensen puskee täysin vapaasti muutamasta metristä voittomaalin.

Barcelona onnistui raapimaan surkean toisen puoliajan alun jälkeen 3–2-voiton Paris Saint-Germainin vieraana jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien avausosaottelussa.

Barcelonalta jäi kaikki pukukoppiin, MTV Urheilun selostaja Lauri Kottonen ehti sanoa.

PSG nimittäin käänsi jo 0–1-tappioaseman johdokseen ripeästi toisen puoliajan alussa 48. ja 51. minuutilla iskemillään maaleilla. Ousmane Dembele tälläsi tasoituksen kolmen Barcelonan pelaajan välistä, ja vain kolme minuuttia myöhemmin Vitinha sijoitti Pariisin tähtinipun 2–1-johtoon (videot alla). Katalonialaisvierailta ei ollut onnistua mikään.

Ousmane Dembele tällää kolmen Barcelona-pelaajan välistä PSG:n tasoihin 1:23
Ousmane Dembele tasoittaa 1–1:een kolmen Barcelona-pelaajan välistä.

"Barcelonalta jäi kaikki pukukoppiin" – PSG nousee jo johtoon Vitinhan upotuksella 1:22
Vitinha maalaa PSG:n johtoon.

Kun taistoa oli reilut puoli tuntia takana, Barcelona iski kuitenkin Kottosen sanoin "kuin salama kirkkaalta taivaalta". Ottelun avausmaalinkin tehnyt Raphinha viimeisteli 2–2-tasoituksen, kun Pedri nosti pallon karkuun irtautuneen brasilialaishyökkääjän linjalle (video alla).

Kuin salama kirkkaalta taivaalta: Barcelonan Raphinha iskee illan toisensa ja tasoittaa 1:23
Tämä Barcelonan 2–2-tasoitus syntyi "kuin salama kirkkaalta taivaalta".

Barcelona onnistui lopulta palaamaan vielä keulille. 77. minuutilla PSG:n vartiointi petti kulmapotkutilanteessa, ja Andreas Christensen pääsi puskemaan vapaasti muutamasta metristä pallon pömpeliin. Kyseinen vieraiden 3–2-maali jäi ottelun päätöskihaukseksi.

Näet Christensenin voittomaalin ylälaidan videolta.

Joukkueet pelaavat puolivälierien toisen osan Barcelonassa ensi viikon tiistaina.