Madridin illassa hämmentäviä lahjoja – Diego Simeone myhäili aurinkona

Atletico Madrid saa lahjan Borussia Dortmundilta ja reppu heiluu neljän minuutin kohdalla 1:22
Katso: Atletico Madrid siirtyi "lahjamaalilla" johtoon neljän minuutin kohdalla.

Borussia Dortmund suorastaan lahjoitti Atletico Madridille johtomaalin. Myös toisessa osumassa oli aimo annos vieraiden sähellystä. Jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien ensimmäinen osaottelu päättyi lopulta madridilaisisäntien 2–1-voittoon.

Atleticon avausmaalia edeltäneessä tilanteessa Borussia Dortund -vahti Gregor Kobelilla oli aikaa avaukselleen, ja aikaa hän myös käytti. Hän teki kuitenkin sitten erikoisen ratkaisun ja syötti pallon ahtaassa raossa olleelle Ian Maatsenille.

Maatsen jatkoi pelivälineen hätäisesti edemmäs, ja se meni suoraan Atletico Madridin Rodrigo De Paulille.

Pallo oli perään maalissa, ja kotijoukkue Atletico Madrid johti neljän minuutin kohdalla 1–0. Atletico-päävalmentaja Diego Simeone elehti ja hymyili osuman jälkeen maireasti.

Katso maali ja Simeonen reaktio ylälaidan videolta.

Atleticon Samuel Linon 2–0-maaliin johtaneessa tilanteessa töpeksi puolestaan Dortmundin puolustajakonkari Mats Hummels. Simeone sai iloita 32. minuutilla uudelleen, eikä MTV Urheilun selostaja Tuomas Virkkunen säästellyt sanoissaan ruotiessaan Dortmundin koomailua (video alla).

Borussia Dortmund -puolustus sählää jälleen – Atletico Madridin johto kasvaa 1:39
Sekaannus alkaa rajaheitosta – Borussia Dortmundin reppu heiluu uudestaan sähläyksen jälkeen.

Toisen puoliajan ainoan maalin teki kääntölaukauksella Borussia Dortmundin Sebastian Haller (video alla).

Sebastien Haller iskee onnekkaan kavennuksen Dortmundille 1:02
Sebastian Haller nosti Borussia Dortmundin kääntölaukauksellaan maalin päähän.

Vieraiden tasoitus oli kuitenkin todella lähellä. Julian Brandt puski ottelun viimeisessä tilanteessa lisäajalla pallon ylärimaan (video alla).

Borussia Dortmundin tasoitus lähellä lisäajan viime hetkellä – pusku kopsahtaa ylärimaan 0:51
Näin lähellä Borussia Dortmund oli tasoittaa – pusku ylärimaan pelin viimeisestä tilanteesta.

Puolivälierien toinen osaottelu käydään Dortmundissa ensi viikon tiistaina.